Quantcast

Στο τσακ δεν πάτησε με το αμάξι τον Τζόρτζεβιτς λέει ο Λιάγκας, φήμες οτι ζήτησε πέναλτυ ο πρώην άσσος του ΟΣΦΠ

Παραλίγο να τον σκότωνα αποκάλυψε ο γνωστός Πασοκόψυχος παρουσιαστής

THE NEWSROOM

9 Ιουνίου 2022

Όσοι έχετε την τύχη να ξυπνάτε το πρωί και να μην ετοιμάζεστε για το προλεταριακό σας μεροκάματο, αλλά να φτιάχνετε φραπεδούμπα και να αράζετε πετσόνι βλέποντας τηλεόραση, ίσως να έπεσε στην αντίληψη σας πως στην εκπομπή του Γεωργίου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά εμφανίστηκε σε συνέντευξη συνεργάτη των δύο παρουσιαστών, ο Γιώργος Καραγκούνης.

Ο άλλοτε captain της Εθνικής Ελλάδας μίλησε για το πώς περνάει τώρα. Ξεκαθάρισε πως δεν θα ήθελε να γίνει προπονητής και δεν τον ενδιαφέρει να υπηρετήσει το αγαπημένο του άθλημα από κάποιο άλλο πόστο. Ρωτήθηκε για τα παιδιά του και δεν θέλησε να πει πολλά. Ο ένας του γιος, ο Θανάσης, παίζει στην Κ17 του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, συγκρίσεις με τον μπαμπά δεν μπορούν να γίνουν και δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο και ο «Κάρα».

Μόλις τελείωσε η μίνι συνέντευξη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ο Λιάγκας προέβη στην αποκάλυψη που συντάραξε τα λιμνάζοντα ύδατα των τηλεοπτικών πάνελ. Την ώρα που η Φαίη Σκορδά αποθέωνε τον Καραγκούνη και έλεγε πως θα πρέπει να είναι τέτοιοι άνθρωποι στις Ομοσπονδίες, ο Λιάγκας πήρε τον λόγο και έτσι στο άκυρο είπε ότι λίγο έλειψε μία μέρα νωρίτερα να πατήσει τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς με το αυτοκίνητο.

«Χθες πήγα να πατήσω με το αυτοκίνητο τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Πετάχτηκε και θα τον σκότωνα ειλικρινά. Γλιτώσαμε και οι δυο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, ο οποίος είναι γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού. Ανεπιβεβαίωτες φήμες θέλουν τον Τζόλε μετά το περιστατικό με τον Πασοκόψυχο παρουσιαστή, να ζητάει πέναλτυ για να θυμηθεί τις ένδοξες εποχές με την φανέλα του Θρύλου.

Αλλά…αυτός είναι ο Γιώργος Λιάγκας!

Best of internet