Quantcast

Με την βοήθεια της Παναγίας, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναδείχθηκε κόουτς της χρονιάς στην Ευρωλίγκα

Και μετά το ατομικό βραβείο όλοι ευελπιστούν για το μεγάλο ομαδικό βραβείο στο Βελιγράδι

THE NEWSROOM

18 Μαΐου 2022

To προσπάθησε, το άξιζε, το κατάφερε. Κι αν θα στοιχηματίζαμε πως στο δίλημμα ‘Κόουτς της χρονιάς στην Ευρωλίγκα ή να κατακτήσει ο Ολυμπιακός την Ευρωλίγκα’ ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα μας κοιτούσε με περιφρόνηση και υποτιμητικά, θεωρώντας αυτονόητο οτι τα ατομικά βραβεία δεν του λένε τίποτα, το γεγονός αυτό για εμάς αλλά ακόμα περισσότερο για τους ιθύνοντες της διοργάνωσης δεν περνάει στα ψιλά.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο άνθρωπος που έχει γίνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Ολυμπιακού και που περίμενουν να οδηγήσει σε ένα ακόμη τρόπαιο την ομάδα τους, είναι κορυφαίος προπονητής της χρονιάς για την σεζόν 2021/22 στην Ευρωλίγκα. Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων αναδείχθηκε ως κορυφαίος τεχνικός έπειτα από ψηφοφορία των συναδέλφων στου στην διοργάνωση, κάτι που βέβαια δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία σε αυτό το βραβείο.

 

Σε μία στιγμή γεμάτη συμβολισμούς, το βραβείο “Αλεξάντερ Γκομέλσκι” έδωσε στον Γιώργο Μπαρτζώκα η Νένα Ίβκοβιτς, σύζυγος του άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού, του πρόσφατα εκλιπόντα Ντούσαν Ίβκοβιτς. Παραλαμβάνοντας μάλιστα το βραβείο, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε:

«Είναι συναισθηματική στιγμή για εμένα. Και σημαντική τιμή, γιατί υπάρχουν εξαιρετικοί προπονητές στη EuroLeague. Ευχαριστώ τον οργανισμό του Ολυμπιακού, τους συνεργάτες μου, τους παίκτες που με βοήθησαν να φτάσω εδώ. Είναι τιμή που λαμβάνω αυτό το βραβείο από τους συναδέλφους μου, προπονητές»

Αλλά…αυτός είναι ο Γιώργαρος!

Best of internet