Quantcast

Διακριτικούς πούλους έδωσε η Λιόν στον Μαρσέλο λόγω επειδή έκλανε στα αποδυτήρια

Δεν σας έχει ανάγκη, χέστηκε

THE NEWSROOM

11 Μαΐου 2022

Ένας ασυνήθιστος λόγος για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα έμελλε να αποτελέσει αφορμή για να λυθεί το συμβόλαιο παίχτη επαγγελματικής κατηγορίας, αφού η Λιόν δεν άντεξε τις μυρωδιές που ανέδυαν οι πορδίτσες του Μαρσέλο στα αποδυτήρια και έκρινε σωστό να τον αποδεσμεύσει χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος Βραζιλιάνος στόπερ Μαρσέλο αποχώρησε από τη Λιόν και ο λόγος είναι ότι τον “τελείωσε” ο Ζουνίνιο επειδή τον έπιασε στα αποδυτήρια μαζί με τους συμπαίκτες του να “αερίζεται” και να γελάει μαζί τους, μετά από ήττα από την Ανζέ με 3-0, για την οποία είχε μερίδιο ευθύνης.

Η γαλλική εφημερίδα L’Equipe σε φρέσκο δημοσίευμά της επιχείρησε ν’ αναλύσει τους λόγους για τους οποίους η πορεία της Λιόν τη φετινή σεζόν ήταν αποτυχημένη. Ένας εξ αυτών που έθιξαν στην εφημερίδα ήταν η απειθαρχία στα αποδυτήρια των Γάλλων. Μάλιστα έφεραν στη δημοσιότητα ένα παράξενο περιστατικό από τον περασμένο Αύγουστο, όταν οι “λιονέ” ηττήθηκαν στην έδρα της Ανζέ με 3-0, για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Λίγο μετά τη συντριβή, ο 34χρονος Βραζιλιάνος στόπερ Μαρσέλο, ο οποίος ήταν απ’ τους χειρότερους στο γήπεδο έχοντας πετύχει και αυτογκόλ, «συνελήφθη» απ’ τον συμπατριώτη του αθλητικό διευθυντή και θρύλο της ομάδας Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, να… πέρδεται στα αποδυτήρια, να αστειεύεται και να γελάει με τους συμπαίκτες του.

 

Αλλά…αυτός είναι ο Μαρσέλο!

 

Best of internet