Quantcast

Εντωμεταξύ στην Σαλούγκα Παοκτσήδες φέρεται να χτύπησαν και να ψείρισαν Παοκτσή

Tα κάστρα πέφτουν από μέσα

THE NEWSROOM

11 Απριλίου 2022

Θύμα άνανδρης επίθεσης έπεσε χθες το βράδυ στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης οπαδός του ΠΑΟΚ. Ο 26χρονος που επέστρεφε από την Γαλλία όπου είχε βρεθεί για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του δικεφάλου με τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ, ξυλοκοπήθηκε αλλά και ληστεύτηκε από οχτώ άτομα που κατέβηκαν από τα αυτοκίνητα που επέβαιναν για να του επιτεθούν .

Το νέο αυτό περιστατικό οπαδικής βίας κατέγραψε η κάμερα του κινητού τηλεφώνου μιας αυτόπτης μάρτυρος που βγήκε στο μπαλκόνι της οικείας της έπειτα από τις έντονες φωνές που αναστάτωσαν ολόκληρη τη περιοχή. Μάλιστα, η ίδια κατάφερε να συγκρατήσει τους αριθμούς από τις πινακίδες των αυτοκινήτων των δραστών τα οποία και παρέδωσε στην Αστυνομία η οποία με τη σειρά της ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας πως προχώρησε στην σύλληψη τριών ανδρών, στους οποίους ανήκαν τα οχήματα.

Πρόκειται για έναν 21χρονο, έναν 26χρονο και έναν 35χρονο που μαζί με συνεργούς τους επιτέθηκαν και χτύπησαν τον νεαρό, ενώ στη συνέχεια του πήραν την τσάντα και έφυγαν. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα για να τους απαγγελθούν διώξεις, ενώ σύμφωνα με το Voria.gr οι δράστες του αποτρόπαιου αυτού γεγονότος φέρεται να ήταν επίσης οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Τα αρχιμπουμπούκια των δρόμων που δεν λένε να βάλουν μυαλό λίγους μήνες μετά την δολοφονία του Άλκη Καμπάνου, φέρεται να τον ρώτησαν τι ομάδα είναι χωρίς ο ίδιος να απαντήσει και τότε ξεκίνησαν να τον χτυπούν. Όμως όταν αντιλήφθηκαν ότι είναι συνοπαδός τους αποχώρησαν.

 

 

Best of internet