Quantcast

Πιτσίλισε Ντουράντ και Abalubet ο Γιάνναρος, έβαλε 44 πόντους, ξεπέρασε Αμπντούλ Τζαμπάρ

Όταν γουστάρεις να σε πηγαίνει κουβά τέτοιος μύσταρος

THE NEWSROOM

1 Απριλίου 2022

MVP, MVP, MVP. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο για αυτόν τον μυθικό παίχτη που λέγεται Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σταρ του ΝΒΑ, όχι μόνο κέρδισε έναν σχεδόν χαμένο αγώνα μόνος του, όχι μόνο έβαλε κλατς τριποντάρα που έστειλε το ματς στην παράταση και στην συνέχεια τις δύο νικηφόρες βολές, αλλά με τους 44 πόντους που πέτυχε, κατάφερε να ξεπεράσει τον τεράστιο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ στον πίνακα των κορυφαίων σκόρερ των Μπακς.

Μέχρι να συμβεί το κατόρθωμα του Γιάνναρου, οι Νετς του Κέβιν Ντουράντ και του Κάιρι Ίρβινγκ, έδειχναν οτι πολύ δύσκολα θα χαθεί αυτό το ματς για την ομάδα τους. Κι αυτό διότι οι Μπρούκληδες ήταν μπροστά στο σκορ με 9 πόντους και απέμεναν ούτε δύο λεπτά για να τελειώσει το παιχνίδι. Και κάπου έκει ο Γιάνναρος ακόνισε το….ξίφος του και απέδειξε γιατί θεωρείται ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αυτή την στιγμή.

Στην παράταση, δύο άστοχες βολές του Γιάννη με το σκορ στο 115-118 κράτησαν τους Νετς στη διεκδίκηση της νίκης, με τον Κλάξτον να έχει 1/2 για το 116-118 και το σασπένς να χτυπάει κόκκινο. Ο Ντουράντ κέρδισε φάουλ για τρεις βολές στα 8.7″, με τον Μπουντενχόλζερ να ζητάει challenge για την επαφή που είχε ο KD με τον Μάθιους.

Οι διαιτητές εξέτασαν την φάση, δεν άλλαξαν την απόφασή τους και ο ηγέτης των Νετς έβαλε 3/3 για το 119-118, πριν ο Αντετοκούνμπο επιτεθεί κατά μέτωπο και κερδίσει καθαρό φάουλ από τον Κλάξτον στα τρία δευτερόλεπτα. Αnd the rest is history. Παγωμένο αίμα, συγκέντρωση και 2/2. Έβαλε την πρώτη για την ισοφάριση, έβαλε την δεύτερη για την νίκη και αποχώρησε θριαμβευτής στον δρόμο προς την υπεράσπιση αυτού που κατέκτησε την περασμένη σεζόν.

Aλλά…αυτός είναι ο MVP!

 

 

Best of internet