Quantcast

Πλημμύρισαν τα εκδοτήρια εισιτηρίων των ομάδων μετά την ανακοίνωση για 100% πληρότητα στις κερκίδες

Και τώρα χωρέστε μας αν μπορείτε

THE NEWSROOM

23 Μαρτίου 2022

Ελάτε, ας μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας τώρα. Μπορεί το ελληνικό οπαδικό πάθος να είναι διαχρονικά έντονο και εξόχως συναισθηματικό, μπορεί οι Έλληνες φίλαθλοι να παίρνουν περισσότερο στα σοβαρά την ομάδα τους απ’ότι ενδεχομένως θα έπρεπε, αλλά όλα αυτά εκδηλώνονται περισσότερο στα σόσιαλ μίντια και κάτω από τις σελίδες των ομάδων τους, παρά στα γήπεδα και στις κερκίδες.

Όχι πως συνέβαινε από πάντα αυτό, ούτε σημαίνει απαραίτητα πως χάθηκε η επαφή τους με το ποδόσφαιρο. Απλά λίγο τα σόσιαλ και το νταβαντούρι που συμβαίνει κι από εκεί, λίγο η εύκολη πρόσβαση σε συνδρομητικά κανάλια και σε πειρατικά σάιτ για την παρακολούθηση των αγώνων, λίγο η ποιότητα του πρωταθλήματος μας, έχουν κάνει τον Έλληνα οπαδό καναπεδάκια. Ναι, καναπεδάκια.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή υπάρχουν τα ντέρμπι, δηλαδή η χαρά του πανηγυρτζή και του τύπου που θα πάει γήπεδο για να γεμίσει την συλλογή του στο instagram με χουλιγκανοφωτογραφίες και καπνογόνα, η επιτροπή συμφώνησε με την αύξηση της χωρητικότητας των γηπέδων στο 100%, το οποίο αναμένεται να ισχύσει από το Σάββατο και να αντικαταστήσει κάθε είδους περιορισμό που υπήρχε στα γήπεδα από την περίοδο της πρώτης καραντίνας.

Έτσι οι αγώνες στο ποδόσφαιρο το προσεχές Σαββατοκύριακο, εκτός από την Super League που δεν θα πραγματοποιηθούν, καθώς αγωνίζεται η Εθνική Ελλάδας, αλλά και μπάσκετ, θα μπορούν να γίνουν σε γεμάτα γήπεδα, ενώ από την επόμενη εβδομάδα οι μαθητές θα κάνουν μόνο ένα self test για να μπορούν να κάνουν καζούρα στον φίλο τους ΑΕΚτζή που έρχεται μόνιμα κατσουφιασμένος την Δευτέρα.

Αλλά…αυτή είναι η ΑΕΚ μας!

Best of internet