Quantcast

Μαρσέιγ λέγεται η τελευταία ελπίδα της ΑΕΚ να κερδίσει φέτος τον ΠΑΟΚ

Μόνο μέσω Μασσαλίας και της αδερφικής Μαρσέιγ μπορεί να επανέλθει η ψυχική ηρεμία των οπαδών της ΑΕΚ

THE NEWSROOM

21 Μαρτίου 2022

Της έχει πάρει τον αέρα και δεν λέει να σταματήσει. Ο ΠΑΟΚ που έρχεται με φόρα από την πολύ σημαντική για την ιστορία του πρόκριση στους 8 του UEFA Conferens League, κατάφερε μέσα σε 3 μέρες να κάμψει και την αντίσταση της ΑΕΚ, παρόλο που έπαιζε στο ματς με πάρα πολλές απουσίες και έχοντας μάλιστα κληρονομιά την κούραση του παιχνιδιού στο Βέλγιο αλλά και του ταξιδιού επιστροφής στην Ελλάδα.

Οι ασπρόμαυροι με μπροστάρη τον καθόλου συνήθη ύποπτο Τσόλακ, πέτυχε ένα σημαντικό διπλό στο ΟΑΚΑ χάρη στο γκολ του Κροάτη φορ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και παρόλο που δεν εντυπωσίασε με την απόδοση του, κατάφερε να μείνει στους 10 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και να πάρει μπόλικη ψυχολογία εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και σε Ευρώπη.

Από την άλλη, οι τελευταίες ελπίδες της ΑΕΚ να κερδίσουν τον κακό της δαίμονα τα τελευταία χρόνια που λέγεται ΠΑΟΚ, έχουν εναποθετηθεί αποκλειστικά στο αδελφικό σωματείο που λέγεται Μαρσέιγ. Οι Γάλλοι είναι ο αντίπαλος του δικεφάλου του Βορρά στην επόμενη φάση του Conference και άπαντες στην μοναχοκόρη εύχονται να ρεφάρουν μέσω της ισχυρής οπαδικής φιλίας που τους δένει με τους Μασσαλούς.

Όσον αφορά τα πλέι οφς και την εξέλιξη τους, η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική, μιας και ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Άρης βρίσκονται πάρα πολύ κοντά στην βαθμολογία και μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το ποιος θα πάρει τα Ευρωπαικά εισιτήρια, οι μάχες μεταξύ τους θα μας κρατήσουν απασχολημένους μέχρι να πέσει η τελευταία χιονονιφάδα στην Αθήνα κάπου στα μέσα Απριλίου.

Αλλά…αυτή είναι η superleague και μας προσφέρει πάντα συγκινήσεις!

Best of internet