Quantcast

Με την ελπίδα να βγει Αντετοντούροφ, ο ΠΑΟ κάνει δικό του το next big thing Αλέξανδρο Σαμοντούροφ

Remember his name

THE NEWSROOM

17 Μαρτίου 2022

Σε αντίθεση με οτι γίνεται στο ποδόσφαιρο και την λειψανδρία που υπάρχει όσον αφορά την παραγωγή ταλέντων τα τελευταία χρόνια, το μπασκετάκι φαίνεται πως μας πάει σαν λαός και αν μη τι άλλο παραδοσιακά βγάζουμε δυνατά διαμαντάκια. Ένα από αυτά τα διαμάντια που έφαγε τα γόνατα του στις αλάνες των Σεπολίων και στα παρκέ του Ζωγράφου, αυτή την στιγμή που μιλάμε ίσως να αποτελεί και τον καλύτερο μπασκετμπολίστα του κόσμου.

Στα χνάρια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς, ευελπιστεί να βαδίσει ένα ακόμη next big thing του ελληνικού μπάσκετ, που ακούει στο όνομα Αλέξανδρος Σαμοντούροφ. Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ της ΔΕΚΑ έκανε εκπληκτικά πράγματα στην τελική φάση του Παιδικού Πρωταθλήματος και άνοιξε την όρεξη πολλών συλλόγων σε Ελλάδα και Ευρώπη για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

“Μου αρέσει πολύ ο Αντετοκούνμπο με την ενέργεια που βγάζει στο γήπεδο. Είναι πρότυπο μου. Όταν ξεκίνησα δεν περίμενα να φτάσω σε αυτό το επίπεδο μου. Στο μυαλό μου είναι να φτάσω στο ΝΒΑ. Αν μπορώ θα το κάνω” δήλωσε με περίσσια αυτοπεποίθηση και δυναμισμό ο ταλαντούχος νεαρός.

Τελικά, όπως όλα δείχνουν η ομάδα που θα καταφέρει να κάνει δικό της τον υπερταλαντούχο Σαμοντούροφ, είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Ελληνογεωργιανός άσσος θα μετακομίσει άμεσα με την οικογένεια του στην Αθήνα, αφού μέχρι τώρα έμενε στη Θεσσαλονίκη και είναι έτοιμος να αποδείξει στο τριφύλλι για ποιο λόγο έχει γίνει τόσος ντόρος γύρω από το όνομα του.

Ο παίκτης ήθελε να πάει σε ομάδα που θα έχει ενεργή συμμετοχή σχετικά γρήγορα και σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο πως και στον Παναθηναϊκό θα μπει στην πρώτη ομάδα. Επιπλέον ρόλο έπαιξε και ο τρόπος που έχει χρησιμοποιηθεί φέτος από την αρχή της σεζόν ο Αβδάλας και το πόσο τον πιστεύουν. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αναμένεται και η οριστικοποίηση της συμφωνίας με την επίσημη ανακοίνωση του τριφυλλιού.

Αλλά…αυτός είναι το next big thing του ελληνικού μπάσκετ!

Best of internet