Quantcast

Mε αρχαιοελληνικό φραπεδόλουτρο αποχαιρέτισαν τον Σιμεόνε οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ

Δεν άντεξαν τον αποκλεισμό από τον Αργεντίνο Τεννέ οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ

THE NEWSROOM

16 Μαρτίου 2022

Τι νομίζατε; Οτι το αρχαίο πνεύμα το αθάνατο θα περιοριστεί στα του οίκου μας και δεν θα δώσει το φως του σε ολόκληρη την οικουμένη; Χα! Γελαστήκατε. Η Ελλαδάρα μας έχει φροντίσει ανά τους αιώνες να αποτελεί την νο1 influencer χώρα του κόσμου  και το αποδεικνύει περίτρανα ακόμα και στο οπαδικό κομμάτι.

Εκεί οπού μπορεί οι φίλοι μας οι Άγγλοι να είναι οι πρωτομάστορες του χουλιγκανισμού, των fly και της οπαδικής κουλτούρας που έχει ριζωθεί στο υποσυνείδητο μας, αλλά όλα αυτά μέχρι τα 80’s. Γιατί λίγο αργότερα τα σκήπτρα παραδόθηκαν στα Βαλκάνια και η λάμψη της καφρίλας ανήκει ολοκληρωτικά στον Βαρβατέλλην.

Λίγη από την αίγλη του δικού τους παρελθόντος και του δικού μας παρόντος ζήλεψαν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που δεν κατάφεραν να συγκρατηθούν μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας τους με την Ατλέτικο για τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Με το που ο διαιτητής σφύριξε την λήξη της αναμέτρησης και ο Σιμεόνε έτρεχε περιχαρής στα αποδυτήρια, οπαδοί των κόκκινων του πέταγαν αντικείμενα αλλά ευτυχώς κανένα δεν τον βρήκε.

Για την ιστορία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 0-1 και αποκλείστηκε νωρίς από το φετινό Τσου Λου, ο Σιμεόνε πήρε εκδίκηση από τον μπαμπάκα του τον Κριστιάνο και η Abalubet πήγε ταμείο όσους είχαν την φαεινή ιδέα να ακολουθήσουν την στοιχηματική μας πρόβλεψη.

Aλλά…αυτοί είστε!

Best of internet