Quantcast

Στην Βερόνα θα γυριστεί το ριμέικ των Φτηνών Τσιγάρων από τον Ρέτσο Χαραλαμπίδη

Συλλέκτης στιγμών στην ιταλική πόλη θα γίνει ο Παναγιώτης Ρέτσος

THE NEWSROOM

27 Ιανουαρίου 2022

Θα ‘θελα τόσο πολύ να σε εντυπωσιάσω. Η μοναδική μας νύχτα ήταν ξαφνική και σύντομη σαν μια μπόρα, ούτε που πρόλαβα να αρχίσω. Ούτε που πρόλαβα να σου πω την μοναδική μου ιδιότητα. Είμαι συλλέκτης, μαζεύω το πιο σκληρό και άγριο πράγμα του κόσμου: στιγμές. Αυτή την συλλογή στιγμών αποφάσισε να ακολουθήσει ως μότο ζωής ο σωσίας του Ρένου Χαραλαμπίδη, αφού η ποδοσφαιρική του Ιθάκη έμελλε να είναι η Βερόνα.

Κι αν η ιστορική Ιταλική πόλη, δεν πλησιάζει τα Αυγουστιάτικα χαοτικά vibes της Αθήνας, ο Παναγιώτης Ρέτσος όλο και κάποια Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους θα συναντήσει σε κάποιο στενοσόκακο της Βερόνα για να της αραδιάσει τα σκοτάδια και τα ενδότερα της ψυχής του. Ίσως αποτελέσει και αφορμή για να γυριστεί το ριμέικ των Φθηνών Τσιγάρων, θα έλεγε κάποιος πιο ευρηματικός από εμάς.

Αν και θα θέλαμε να ίσχυει όλο αυτό ως λάτρες των τζαζ αυτοσχεδιασμών του Ρέναρου του Χαραλαμπίδος, ο Παναγιώτης Ρέτσος έχει άλλο λόγο που μετακομίζει στην Βερόνα. Ο Έλληνας αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους με την Ελλάς Βερόνα, με την ιταλική ομάδα να τον αποκτά ως ελεύθερο από την Μπάγερν Λεβερκούζεν και να τον καλωσορίζει στα ελληνικά, γράφοντας: «Καλώς ήρθες Πάνο».

Ο Ρέτσος θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 45 και το συμβόλαιο του έχει διάρκεια, αρχικά, έως το 2023, όμως υπάρχει αυτόματη οψιόν ανανέωσης για τρία χρόνια και αναμένεται ο Ρέτσος να είναι κάτοικος Ιταλίας μέχρι το 2026, εάν πιάσει τον ορισμένο από το συμβόλαιο αριθμό συμμετοχών. Η Βερόνα αποτελεί την πέμπτη ομάδα στη καριέρα του Παναγιώτη Ρέτσου μετά από τον Ολυμπιακό, τη Λεβερκούζεν, τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και τη Σεντ Ετιέν, στις οποίες αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Λεβερκούζεν.

 

Αλλά…αυτός είναι ο Ρέτσος Χαραλαμπίδης!

 

Best of internet