Quantcast

Ο Φιρμίνο έδειξε τον δρόμο για αθάνατα ελληνικά τατού, δωρεάν αντί για ελεύθερος δηλώνει ο Κορέα της Ίντερ

Still Better από το μ’αγαπάω θα με προσέχω

THE NEWSROOM

17 Ιανουαρίου 2022

Έναν περίεργο τρόπο να εκφράσει τον θαυμασμό του στην Ελληνική γλώσσα επέλεξε ο Χοακίν Κορέα κι αυτό γιατί ο άσσος της Ίντερ και της Εθνικής Αργεντινής, θεώρεισαι ως έξυπνη λύση να συμβουλευτεί το Google Translate για να μάθει ελληνικά και να γαζώσει το δέρμα του με φράση από το πλούσιο λεξιλόγιο μας.

Η λέξη αυτή πιθανότατα να ήταν η ελευθερία ή ο ελεύθερος, για κακή του τύχη όμως χάθηκε…στην μετάφραση του Google Translate και πλέον το σώμα του κοσμεί ένα αθάνατο ελληνικό ταττού που γράφει ‘δωρεάν’. Βέβαια, αν το καλοσκεφτεί κάποιος θα μπορούσε να είναι και η αξία του στο Transfermarket σε περίπτωση που ασχοληθεί ο Μελισσανίδης για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Δεν είναι όμως ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που αποφάσισε να πορευτεί για την υπόλοιπη ζωή του με ελληνικό τατουάζ made in Google, αφού ο Μπόμπι Φιρμίνο της Λίβερπουλ κατέχει τα πρωτεία και έδειξε τον δρόμο για μελλοντικά memes και αθάνατο ελληνικό δούλεμα. Ο Βραζιλιάνος αστέρας των κόκκινων, έχει σε περίοπτη θέση στο σώμα του την φράση ‘Ο Θεός είναι πιστός’ και παρόλο που μας μπέρδεψε, το νόημα το πιάσαμε!

Αλλά…αυτοί είστε οι Λατινοαμερικάνοι!

Best of internet