Quantcast

Xωρίς Μπακάκη η κορυφαία 11άδα όλων των εποχών στην Ελλάδα, σύμφωνα με την Διεθνή Ομοσπονδία Ιστορίας

Με αναμενόμενες παρουσίες και ηχηρές απουσίες

THE NEWSROOM

25 Οκτωβρίου 2021

Ηχηρές παρουσίες, ακόμα ηχηρότερες απουσίες. Η κορυφαία 11άδα όλων των εποχών στην Ελλάδα, σύμφωνα με την Διεθνή Ομοσπονδία ιστορίας και της Στατιστικής του Ποδοσφαίρου βγήκε στην επιφάνεια και αναμένεται να σηκώσει πολλή κουβέντα. Καφενειακή και να χαμε να λέγαμε βέβαια, μιας και τα ονόματα που παρελαύνουν έχουν γράψει τεράστια ιστορία στα Ελληνικά γήπεδα και δεν μπορούν να αμφισβητηθούν, όμως είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για χουλιαμά και κουβεντούλα.

Από την 11αδα που έχει επιλέξει η Διεθνής Ομοσπονδία ιστορίας, όπως φαντάζει λογικό κι αναμενόμενο, υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές που ήταν στην Εθνική η οποία κατέκτησε το Euro. Πρόκειται για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, τον Τραϊανό Δέλλα και τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Η επιλογή έγινε με βάση το σύστημα 4-4-2.

Ακόμη, έχουν επιλεγεί ο Τάκης Οικονομόπουλος στο τέρμα, οι Στέλιος Μανωλάς και Γρηγόρης Γεωργάτος στην άμυνα μαζί με τους Δέλλα και Σεϊταρίδη, οι ΔομάζοςΔεληκάρηςΖαγοράκης και Χατζηπαναγής στο κέντρο, με τους Σαραβάκο και Παπαϊωάννου να επιλέγονται στην επίθεση. Ονόματα ογκόλιθοι για την Ελλάδα από διαφορετικές εποχές που όμως κερδίζουν τον καθολικό σεβασμό.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ονόματα όπως Καραγκούνης, Θωμάς Μαύρος, Κατσουράνης και Μιχάλης Μπακάκης δεν συμπεριλήφθηκαν στην κορυφαία Ελληνική 11άδα όλων των εποχών, όμως εδώ που τα λέμε είναι τέτοιο το μέγεθος των υπαρχόντων ποδοσφαιριστών στην λίστα, που όποια παράπονα και να δημιουργηθούν θα μείνουν απλά παράπονα σε χαλαρές παρείστικες κουβέντες.

Bάλτε κι αυτούς μέσα!

Best of internet