Quantcast

Από σύνδρομο Στοκχόλμης πάσχουν οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ, ζητούσαν αυτόγραφο Σόλσκιερ μετά την πεντάρα

Συναισθηματικός πολιτισμός στην Γηραιά Αλβιώνα

THE NEWSROOM

25 Οκτωβρίου 2021

Κι όμως γίνεται. Γιατί είσαι Αγγλία. Και γιατί οι οπαδοί στο νησί δεν ξεχνούν. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μπορεί να αποτελεί persona non gratta για τους φίλους των κόκκινων όσον αφορά την προπονητική του σταδιοδρομία και να θεωρείται ο νο1 υπεύθυνος για την κατρακύλα των κόκκινων διάβολων, ωστόσο ο Νορβηγός υπήρξε κι ένας ποδοσφαιριστής θρύλος που κατέκτησε τίτλους με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό δεν μπορεί να ξεχαστεί εύκολα.

Σε αντίθεση με οτι έγινε στην Βαρκελώνη και τα λαικά δικαστήρια που περίμεναν τον επίσης πρώην θρύλο ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή της Μπαρτσελόνα Ρόναλντ Κούμαν μετά την ήττα των Μπλαουγκράνα από την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκερ έτυχε σχεδόν αποθεωτικής υποδοχής από τους φίλους των red devils, υπογράφοντας αυτόγραφα και βγάζοντας φωτογραφίες σαν να μην συνέβη τίποτα.

 

Η συναισθηματική φόρτιση μετά το φινάλε του ματς  με την Λίβερπουλ  και το βαρύ 0-5 ήταν μεγάλη, με τον Νορβηγό κόουτς όμως παρά τη μεγάλη απογοήτευση να μην αποχωρεί άμεσα από το Θέατρο των Ονείρων. Αντίθετα, παρέμεινε στο γήπεδο, καθώς θέλησε να ικανοποιήσει τους λιγοστούς φιλάθλους που δεν αποχώρησαν μαζικά κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, υπογράφοντας αυτόγραφα και βγάζοντας φωτογραφίες μαζί τους.

Aλλά…αυτός ήταν ο Σόλσκιερ!

Best of internet