Quantcast

Άκυρο από το αφεντικό του την Νάρα έφαγε ο Ικάρντι, δεν ψήνεται να μετακομίσουν στο πλεμποΝιουκάστλ

Δεν διανοείται να φύγει από το Παρίσι η Γουάντα

THE NEWSROOM

12 Οκτωβρίου 2021

Αρνητική στο ενδεχόμενο να αφήσει το πετ της τον Μάουρο Ικάρντι να αγωνιστεί στην Premier League και την Νιουκάστλ, είναι η σύντροφος και μάνατζερ του Γουάντα Νάρα, αφού όπως είναι λογικό για εκείνη, το να αφήσει ολόκληρη Παρισάρα για το δυστοπικό και πάντα βροχερό Νιουκάστλ μοιάζει και είναι ανήκουστο.

Το όνομα του Μάουρο Ικάρντι βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Νιουκάστλ για την επιθετική γραμμή της ομάδας, μετά την αγορά της από τους Σαουδάραβες.Ο 28χρονος Αργεντινός επιθετικός, μετά την έλευση του Λιονέλ Μέσι, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μία θέση στο βασικό σχήμα της  Παρί Σεν Ζερμέν κι έτσι το μέλλον του μοιάζει αβέβαιο. Παρά το γεγονός βέβαια, ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Sun» η 34χρονη πλέον Νάρα, έχει ενημερώσει τον Ικάρντι, πως της αρέσει πολύ η ζωή στο Παρίσι και δεν θέλεi να την αφήσει για να μετακομίσει στην Αγγλία και δη στο Νιουκάστλ. Εδώ που τα λέμε βέβαια, ολόκληρος Θεσσαλονικιός που μυρίζει κάθε μέρα την Θερμαϊκίλα δεν την πάλεψε στο Νιουκάστλ, θα την πάλευε η Γούαντα η Νάρα;

Πάντως, τα νέα αφεντικά την Νιουκάστλ, φαίνονται διατεθειμένα να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να κάνουν την μεγάλη έκπληξη με την απόκτηση του έμπειρου Αργεντινού στράικερ.

Best of internet