Quantcast

Αμισθί τον Μέσι ήλπιζε να έχει φέτος στην Μπαρτσελόνα ο κλόουν Τζοάν Λαπόρτα

Λίονελ Μέσι σε ρόλο Τάσου Κάκου

THE NEWSROOM

8 Οκτωβρίου 2021

Βραβείο αιθεροβάμονος δήλωσης θα πρέπει να απομείνει κάποιος στον μεγαλομέτοχο της Μπαρτσελόνα Τζοάν Λαπόρτα, αφού ο διοικητικός ηγέτης των μπλαουγκράνα μιλώντας για την οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα, εξέφρασε την ελπίδα του πως ο Μέσι θα παρέμενε στους μπλαουγκράνα, έστω κι αν αγωνιζόταν χωρίς χρήματα. Κάτι σαν τον Τάσο Κάκο στην εκπομπή του OPEN δηλαδή.

Η δήλωση αυτή ηχεί ακόμα πιο αστεία στα αυτιά μας, αν αναλογιστεί κανείς οτι το ρόστερ της Μπαρτσελόνα απαρτίζεται από εκατομυρριούχους τουρίστες που πληρώνονται αδρά όπως ο Πιάνιτς, ο Ουμτιτί και από μόνιμα τραυματίες που βλέπουν τα ματς από τον πάγκο τρώγοντας ηλιόσπορους όπως ο Ντεμπελέ και ο Σέρχι Ρομπέρτο.

Ο πρόεδρος των Καταλανών, Τζοάν Λαπόρτα, παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο RAC1, όπου αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα του συλλόγου, ενώ μίλησε φυσικά και για το υπέρογκο χρέος των μπλαουγκράνα, εκφράζοντας την ελπίδα του πως η κατάσταση τελικά θα ανατραπεί.

“Έχουμε έναν συνετό CEO, είμαστε σε καλά χέρια. Έχω την εμπειρία από τέτοια θέματα. Έχουμε επίσης ένα πενταετές πλάνο για να ανακάμψουμε. Αυτό που είπε ο Ρεβερτέρ είναι να αναστρέψουμε τον αρνητικό ισολογισμό των 450 εκατομμυρίων ευρώ. Ο στόχος μας τον πρώτο χρόνο είναι να έχουμε μηδενικό συντελεστή. Έχουμε τα μέσα για να το πετύχουμε. Στα αθλητικά ζητήματα, πρέπει να επενδύσουμε σε νεαρούς παίκτες”

Στη συνέχεια μίλησε και για τον Μέσι τονίζοντας την ελπίδα του πως τελικά ο Αργεντινός σταρ θα παρέμενε.

Με τον Μέσι δεν ήταν δίκαιο. Δεν υπήρχε το απαραίτητο περιθώριο και μετά προέκυψε ότι η επένδυση θα μας έθετε σε κίνδυνο. Πρώτα απ’ όλα μπαίνει ο σύλλογος. Η Μπαρτσελόνα είναι πάνω από κάθε Μέσι, αλλά και από κάθε πρόεδρο. Δεν θύμωσα με τον Μέσι, όμως υπάρχουν στιγμές που όταν και οι δύο πλευρές βλέπουν ότι κάτι δεν μπορεί να γίνει, υπάρχει απογοήτευση. Υπάρχουν ενδείξεις ότι είχε πρόταση απ’ την Παρί πριν να φύγει από την Μπαρτσελόνα. Όταν ήρθε η ώρα της απόφασης, νόμιζα ότι έκανα το καλύτερο για την Μπαρτσελόνα. Ήλπιζα ότι θα υπήρχε κάποια αλλαγή και ότι Μέσι θα έπαιζε και χωρίς χρήματα. Αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ ότι μπορεί να το κάνει ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής. Έχουμε καλές σχέσεις

Aλλά…αυτοί είστε!

 

 

Best of internet