Quantcast

Όσκαρ Γκαρθία: «Ένα ρολό ταμειακής με έστειλε νοσοκομείο, αλλά κλάιν μάιν μωρέ, Ελλαδάρα είσαι»

Όταν κάτι πάει στραβά, χαμογέλα στραβά

THE NEWSROOM

21 Σεπτεμβρίου 2021

Με ενα νοερό φλασμπάκ στις glory days του ελληνικού πρωταθλήματος, αποφάσισε να μας ταξιδέψει ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, αφού ο Ισπανός τεχνικός θυμήθηκε μάλλον συγκινημένος, την πολυσυζητημένη φάση της Τούμπας, που στέρησε τρεις βαθμούς στον ΠΑΟΚ (Τους πήρε αργότερα πίσω με την έφεση) και άφησε για πάντα στο συρτάρι ένα ματς φωτιά του πρωταθλήματος του 2018, που εν τέλει κατέληξε στην ΑΕΚ.

Μπορεί η πορεία του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, το 2018, να είχε μικρή διάρκεια, ωστόσο ο Όσκαρ Γκαρθία μνημονεύεται ακόμα για το περιβόητο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, όπου είχε χτυπήσει από ένα ρολό στο πρόσωπο. Σε συνέντευξή του σε γαλλικό Μέσο, ο νυν τεχνικός της Ρεμς θυμήθηκε τα όσα έζησε στην Ελλάδα, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως γενικώς απόλαυσε το ποδόσφαιρο στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, την Superleague.

Ο τραυματισμός του στο χείλος αποτέλεσε την αφορμή για την αναβολή του ντέρμπι και μετέπειτα την τιμωρία των «ασπρόμαυρων», όμως ο Ισπανός όταν πάει κάτι στραβά, χαμογελάει στραβά.

«Ήταν ωραία στην Ελλάδα. Το ποδόσφαιρο εκεί δεν είναι αστείο, το απόλαυσα. Το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερο, παλεύαμε για τον τίτλο και οι οπαδοί του αποφάσισαν να μας… πολεμήσουν. Υπήρχαν συμπλοκές πριν τη σέντρα. Πήγαινα προς τον πάγκο και ένα ρολό ταμειακής μηχανής έπεσε στο πρόσωπό μου, με χτύπησε στο χείλος.Όλοι νόμιζαν πως ήταν χαρτί υγείας αλλά σας διαβεβαιώ, δεν ήταν. Αυτά, όπως λέμε, συμβαίνουν (σ.σ. γέλια)».

Αλλά…αυτός είναι!

 

Best of internet