Quantcast

Τι Santo Domingo, τι Santo Ierotheo: Στο εξωτικό Περιστέρι θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Σάκης Κατσούλης

Άγιος Ιερόθεος η επόμενη πρόκληση στην καριέρα του Σάκεως

THE NEWSROOM

15 Σεπτεμβρίου 2021

Ωραίες οι απομακρυσμένες και εξωτικές παραλίες του Άγιου Δομίνικου με τα γαλαζοπράσινα νερά, τους φοίνικες και την απέραντη πανίδα, δε λέμε, αλλά το καλοκαίρι πέρασε και οι φαντασμαγορικές ακτές της Καραϊβικής ετοιμάζονται να δώσουν την θέση αλλά και την αίγλη τους στον πραγματικό βασιλιά της γης. Την αστική τσιμεντίλα. Και που θα βρεις καλύτερα να περάσεις τον χειμώνα σου από το τιμημένο Περιστέρι;

Τι Santo Domingo, τι Santo Ierotheo σκέφτηκε λοιπόν ορθώς ο Σάκης Κατσούλης και με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων να έχουν σιγά σιγά ξεκινήσει, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα, με την διαφορά οτι αυτή την φορά δεν θα αγωνιστεί σε κάποια ομάδα, αλλά θα είναι προπονητής τερματοφυλάκων.

Πιο συγκεκριμένα, ο περσινός νικητής του Survivor  Σάκης Κατσούλης μαζί με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα της ΑΕΚ Διονύση Χιώτη θα αναλάβουν την εκγύμναση των τερματοφυλάκων της αντρικής ομάδας του Αγίου Ιερόθεου, καθώς επίσης και των τερματοφυλάκων της ακαδημίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεργασία με τους Σάκη Κατσούλη και Διονύση Χιώτη

Η οικογένεια μας γιγαντώνεται σε όλα τα επίπεδα. Ένας τομέας στον οποίο θα δώσουμε ιδιαίτερη βάση τη φετινή χρονιά θα είναι το κομμάτι των υποδομών το οποίο θα αποτελέσει την κορυφή της πυραμίδας.

Έτσι στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση μας προχώρησε σε μία νέα συνεργασία που ανεβάζει το επίπεδο του συλλόγου. Συγκεκριμένα ο Άγιος Ιερόθεος ανακοινώνει τη συνεργασία με τους Διονύση Χιώτη και Σάκη Κατσούλη οι οποίοι ειδικεύονται στην εκγύμναση τερματοφυλάκων.

Οι δυο τους έχοντας τεράστια εμπειρία από αυτό το κομμάτι θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου την εκγύμναση των πορτιέρο απ’ την α ομάδα μέχρι την ακαδημία. Με την κίνηση αυτή ο Άγιος Ιερόθεος δείχνει τη διάθεση του να ανεβάσει το επίπεδο του».

Αλλά…αυτοί είστε!

 

Best of internet