Quantcast

Aχ μωρέ, κατέρρευσε ο Μεντί στο άκουσμα οτι δεν θα κάνει φυλακή σε VIP πτέρυγα

Χωρίς τα κομφόρ του συγχωρεμένου Άκη θα εκτίσει την ποινή του ο Μεντί

THE NEWSROOM

1 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Μπέντζαμιν Μεντί θα παραμείνει στη φυλακή όπως αποφασίστηκε από το Δικαστήριο όπου και απορρίφθηκε το αίτημα για να βγει με εγγύηση κι έτσι ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι ψάχνει απελπισμένα τρόπους να εκτίσει όσο το δυνατόν αναίμακτα την ποινή που του επέβαλλε το Βρετανικό δικαστήριο.

Το γεγονός οτι δεν θα την γλιτώσει με εγγύηση και θα βγάλει κανονικά κάγκελο, ήταν το πρώτο σοκ που υπέστη, πριν έρθει όμως και η χαριστική βολή. Ο Γάλλος αμυντικός ενημερώθηκε ότι στη φυλακή που κρατείται δεν θα βρίσκεται σε VIP πτέρυγα, όπου βρίσκονται άλλοι σελέμπριτις και πρώην αστέρες του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Sun», ο 27χρονος άσος των «Πολιτών» νόμιζε ότι αυτό το διάστημα που θα βρίσκεται στη φυλακή θα διαμένει σε VIP πτέρυγα, λες και είναι στο Μπέργκεν της Νορβηγίας μαζί με τον Varg Vikernes, όμως η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική από αυτή που είχε στο μυαλό του.

Οι φύλακες τον μετακίνησαν σε πτέρυγα οπού κρατούνται άτομα που έχουν κατηγορηθεί ή καταδικασθεί για σεξουαλικά εγκλήματα και όπως αναφέρουν πληροφορίες, το γεγονός αυτό έκανε τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτυ να καταρρέει στο έδαφος, σαν άλλος Ανδρεούλης Ευαγγελόπουλος.

Αλλά..αυτοί είστε!

 

Best of internet