Quantcast

Όσο ένα σπίτι στο Πανόραμα Βούλας κοστολογείται το αποχαιρετιστήριο μιξόχαρτο του Μέσι

Σε δημοπρασία τα μιξοδάκρυα του Μεσσία

THE NEWSROOM

18 Αυγούστου 2021

Είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε, θα έλεγε κάποιος πιο Μπογιόπουλος από εμάς που η βάση κοσμοθεωρίας του καταλήγει ΠΑΝΤΑ σε αυτό το συμπέρασμα. Και στην περίπτωση του Μέσι η αλήθεια είναι πως κανείς δεν θα μπορούσε να αντικρούσει τον μοιραίο ισχυρισμό του. Γιατί ο κόσμος ψιλοέχει τρελαθεί η αλήθεια είναι.

Πριν από μερικές ημέρες o Λίονελ Μέσι μίλησε για τελευταία φορά μπροστά στον κόσμο της Μπαρτσελόνα, για τη ζωή του όλα αυτά τα χρόνια στο Καμπ Νου. Πριν καν ξεκινήσει την αποχαιρετιστήρια ομιλία του, ο Αργεντινός αστέρας ξέσπασε σε λυγμούς , όπως και όλοι όσοι ήταν στην αίθουσα Τύπου και παρακολουθούσαν για τελευταία φορά από κοντά τον Αργεντινό αστέρα.

Μετά το τέλος της ομιλίας του, ένας φίλος της Μπαρτσελόνα, όταν όλοι είχαν το βλέμμα τους στραμμένο στον Μέσι ο οποίος έβγαζε τις τελευταίες του φωτογραφίες ως «μπλαουγκράνα», κατάφερε να ανέβει στο βήμα και να ψειρίσει το πλούσιο σε δάκρυα και πρωτείνες μιξομάντηλο του.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο συγκεκριμένος άνδρας, δεν θέλησε να το κρατήσει ως αναμνηστικό για τον ίδιο, καθώς προτίμησε να το θέσει σε δημοπρασία στο ίντερνετ, με τιμή εκκίνησης το 1 εκατομμύριο δολάρια (σ.σ 852.827 ευρώ). Χοντρικά δηλαδή, όση αξία έχει κι ένα σπίτι στο Πανόραμα Βούλας μετά κρίσεως.

Αλλά…αυτοί είστε!

Best of internet