Quantcast

Mε την ελπίδα πως θα έχει Goodyear, η ΑΕΚ παίρνει από την Λανς τον Michelin

O Γάλλος Μπακάκης κοντά στην Ένωση

THE NEWSROOM

4 Αυγούστου 2021

Μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό της από τον πρώτο κιόλας γύρο του νεοσύστατου UEFA Conference League, οι στόχοι της ΑΕΚ περιορίζονται πλέον στα εγχώρια πρωταθλήματα, εκεί οπού θέλει απεγνωσμένα να ρεφάρει. Για να σώσει λοιπόν οτιδήποτε αν σώζεται, η Ένωση κοιτάει τουλάχιστον να κλείσει τις τρύπες που υπάρχουν στο ρόστερ της, ωστέ να κυνηγήσει το πολυπόθητο πρωτάθλημα.

Για να το καταφέρει αυτό και να έχει ελπίδες για Good Year, η ΑΕΚ έψαξε στην αγορά για βασικό δεξί μπακ και φαίνεται πως καταλήγει στην περίπτωση του  Michelin. Ο Γάλλος αμυντικός που αγωνίζεται στην Λανς και στην Ολυμπιακή ομάδα της Γαλλίας στο Τόκιο, βρίσκεται μια ανάσα από την μοναχοκόρη, που ελπίζει να καλύψει επάξια μια θέση που παραδοσιακά ‘πονάει’.

Ο Κλεμάν Μισλέν, που πέρυσι έκανε 26 συμμετοχές στην Ligue 1 (είχε και 4 ασίστ) και 2 στο Coupe de France, είναι 24 ετών (1,78 m) και έχει υπάρξει διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Γαλλίας (U17, U18 και U19), φτάνοντας στο σημείο να κερδίσει με τις εμφανίσεις του και μια θέση στην Ολυμπιακή Ομάδα των Τρικολόρ που πήγε στο Τόκιο.

Mάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Γάλλος που το όνομα του παραπέμπει σε γνωστή εταιρία  και στην ΑΕΚ ελπίζουν πως θα έχει την ίδια απόδοση με τα ελαστικά, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με την Ένωση.

 

Best of internet