Quantcast

Συνεχίζεται το ρεσιτάλ σκατοψυχιάς του Σωσώ Πέρεθ, ρουσλάνας γιο αποκάλεσε τον Λουίς Φίγκο

Μόνο για τον Ζιντάν έχει να πει τα καλύτερα ο Πέρεθ

THE NEWSROOM

16 Ιουλίου 2021

Δεν έχει σταματημό το ρεσιτάλ μικροψυχιάς και βελών που εξαπολύει για κάθε παίχτη, προπονητή, καθαρίστρια και οτι άλλο έχει περάσει από την Ρεάλ, ο Φλορεντίνο Πέρεθ, αφού ο ισχυρός άντρας της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τις διαρροές που βγήκαν στην επιφάνεια και τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε για Ραούλ, Κασίγιας, Κριστιάνο και Μίτσελ, αυτή την φορά στο στόχαστρο του βρέθηκε ο Λουίς Φίγκο.

Τα ηχητικά τα οποία βγαίνουν το ένα μετά το άλλο στα δημοσιότητα «καίνε» τον ισχυρό άνδρα των Μαδριλένων. Η εφημερίδα «Confidencial» έφερε στη δημοσιότητα νέα ντοκουμέντα, τα οποία αφορούσαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πέρεθ χαρακτήρισε τρελό βλάκα κι άρρωστο τον Πορτογάλο σταρ, αλλά βλέποντας όλο αυτό το σάλο που έχει προκληθεί πήρε θέση, λέγοντας πως τα ηχητικά είναι συνωμοσία λόγω επειδή ESL.

Πάντως, η «Confidencial» έφερε στο φως της δημοσιότητας νέο ντοκουμέντο, στο οποίο ο πρόεδρος της Ρεάλ, χαρακτηρίζει με απίστευτες εκφράσεις τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, Λουίς Φίγκο. Όχι κι άδικα θα έλεγε κάποιος, αν αναλογιστούμε οτι υπήρξε πελάτης του Στέλιου Βενετίδη και του Φάνη Κατεργιαννάκη.

«Παίζαμε όμορφο ποδόσφαιρο μέχρι που οι π@@@@@@@ γιοι βαρέθηκαν να παίζουν. Αυτός ο π@@@@@@@ γιος ο Φίγκο γ@@@@@@ τα αποδυτήρια. Αυτός και ο Ραούλ ήταν οι χειρότεροι και ο Ζιντάν ο καλύτερος», ήταν τα λόγια του Πέρεθ, ρίχνοντας με αυτόν τον τρόπο ευθύνες στον Φίγκο για την αγωνιστική πτώση της Ρεάλ, εκείνης της εποχής.

Αλλά…αυτός είσαι!

Best of internet