Quantcast

Εντωμεταξύ καυλάντηδες Σκωτσέζοι πανηγύρισαν το EURO της Ιταλίας σαν να το πήραν οι ίδιοι

Θυμίζεις κάτι από Ελλάδα

THE NEWSROOM

12 Ιουλίου 2021

Το να βλέπεις την χώρα σου να αγωνίζεται σε μια μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση, είναι για τους οπαδούς η ευνοικότερη συνθήκη για να περάσει με αγωνία, αδημονία και ενθουσιασμό το καλοκαίρι. Για τους Σκωτσέζους αυτή η συνθήκη δεν ήρθε μόνο βλέποντας την χώρα τους να συμμετέχει στο EURO, αλλά και για να δουν μία άλλη χώρα να αποτυγχάνει.

Είναι γνωστό τοις πάσι άλλωστε οτι οι Σκωτσέζοι δεν τρέφουν και ιδιαίτερη αγάπη για την γείτονα χώρα που λέγεται Αγγλία και αφού οι ίδιοι δεν κατάφεραν να περάσουν τους ομίλους και αποκλείστηκαν νωρίς από την διοργάνωση, είπαν να υποστηρίξουν οποιαδήποτε ομάδα περάσει από το διάβα της Αγγλίας.

Kι αφού καμία ομάδα εκ των Δανία, Γερμανία, Ουκρανία δεν κατάφερε να αποκλείσει από νωρίς τους Άγγλους και να απαλλάξει από το άγχος τους Σκωτσέζους, βρέθηκαν σαν απομηχανής Θεοί οι Ιταλοί στον τελικό για να στείλουν στα ουράνια τους μπλε και να ανακουφιστούν που για ακόμη μια φορά η Αγγλία έμεινε άτιτλη.

Μάλιστα, το τέλος του μεγάλου τελικού τους βρήκε να πανηγυρίζουν σαν να πήρε η Σκωτία το Euro 2020, ενώ το εντυπωσιακό είναι ότι υπήρξε και ένας που πανηγύριζε με την πατερίτσα μέσα στη βροχή!Έτσι για το Yolo!

Αλλά…αυτοί είστε!

Best of internet