Quantcast

Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην αγάπη του κόσμου και υπέγραψε στην Έβερτον ο Μπενίτεθ

Πανευτυχείς οι οπαδοί της Έβερτον

THE NEWSROOM

30 Ιουνίου 2021

Η Έβερτον βρήκε τον διάδοχο του Κάρλο Αντσελότι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Τα ζαχαρωτά ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Ράφα Μπενίτεθ, με τον Ισπανό προπονητή να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2024 με τα ζαχαρωτά και να κάνει τους οπαδούς των μπλε…πανευτυχείς.

Ο Μαδριλένος τεχνικός γίνεται ο πέμπτος προπονητής τα ισάριθμα τελευταία χρόνια που θα κάτσει στον πάγκο των ζαχαρωτών, με τον 61χρονο να επιστρέφει μάλιστα στην πόλη του Μέρσεϊσαϊντ 11 χρόνια από τότε που άφησε την Λίβερπουλ, έχοντας κατακτήσει μαζί της ένα Champions League και ένα FA Cup στα έξι χρόνια (2004-2010) που υπηρέτησε τους κόκκινους.

Βέβαια το γεγονός οτι υπάρχει η λέξη Λίβερπουλ στο βιογραφικό του, είναι αρκετό για να βάλει τον Ισπανό τεχνικό στη… μαύρη λίστα των φίλων της Έβερτον. Και αν σκεφτεί κανείς τις δηλώσεις που έκανε ο Ράφα για τα Ζαχαρωτά όσο ηταν προπονητής της μισητής Λίβερπουλ, τότε δεν θα μας κάνει και μεγάλη εντύπωση να πάρει διακριτικούς πούλους μετά από λίγες αγωνιστικές.

Οι οπαδοί της Έβερτον είναι αντίθετοι με την πρόσληψη του Μπενίτεθ,  λόγω της ιστορίας του στη Λίβερπουλ και της ατάκας που είχε πει το 2007, κατά των εφοπλιστών κάνοντας λόγο για «μικρή ομάδα». Κι έδειξαν τις διαθέσεις τους και πριν από λίγες ημέρες κρεμώντας πανό, έξω από το Goodison Park που έγραφε «ο Μπενίτεθ δεν είναι ευπρόσδεκτος» και διάφορα άκομα υβριστικά κατά του Ισπανού.

Ανάμεσα στα μηνύματα αγάπης των οπαδών της Έβερτον, υπήρχε κι ένα πανό που τοποθετήθηκε κοντά στο παλιό σπίτι που έμεινε ο Ισπανός την εποχή που ήταν προπονητής της Λίβερπουλ και έγραφε: «Ξέρουμε που μένεις. Μην υπογράψεις». Τελικά όμως ο Ράφα δεν υπέκυψε στην Αγγλοτραμπούκα και έγινε και επίσημα ο νέος προπονητής της Έβερτον.

Ελλάδα γίνανε!

Best of internet