Quantcast

Νωρίτερα θα υποδεχτεί η Μύκονος τον Τσιτσιπά, πρόωρος αποκλεισμός από Τiafoe στο Wimbledon

Αποκλεισμός σοκ για τον Έλληνα τενίστα

THE NEWSROOM

28 Ιουνίου 2021

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ιστορικό Grand Slam του Wimbledon, αφού ο Έλληνας πρωταθλητής και φιναλίστ του Roland Garros, ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον Φράνσις Τιαφό και αποχαιρέτισε από νωρίς την διοργάνωση.

Από την 1η Ιουλίου του 2019 είχε να παίξει επίσημο ματς στο γρασίδι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η εμφάνισή του στον 1ο γύρο του Wimbledon ήταν κατώτερη των προσδοκιών. Κόντρα στον ικανότατο και ψυχραιμότατο Φράνσις Τιάφο, τα βρήκε μπαστούνια και εν τέλει ολοκλήρωσε τη φετινή grass court season του, πριν καλά καλά την ξεκινήσει.

Μέσα σε δυο ώρες και πέντε λεπτά αγώνα, ο Νο57 Αμερικάνος τενίστας στον κόσμο απέκλεισε τον Στέφανο με 6-4, 6-4, 6-3 και “σφράγισε” τη θέση του στον 2ο γύρο της διοργάνωσης, όπου θα παίξει με έναν εκ των Βάσεκ Πόσπισιλ και Ρομπέρτο Καρμπάλες Μπαένα.

Για τον δικό μας Στέφανο, η πορεία προς την κατάκτηση της κορυφής μπορεί να τελείωσε άδοξα και μάλιστα για πολλοστή φορά στην Γηραιά Αλβιώνα, όμως ένας ακόμη προορισμός τον περιμένει και μάλιστα με ανοιχτές αγκάλες, για να περάσει ιδανικά το καλοκαίρι του. H κατάκτηση του Grand Slam μπορεί να πάρει παράταση για λίγο ακόμα, όμως η Μύκονος και τα vibes του Ελληνικού καλοκαιριού δεν μπορούν να περιμένουν για πολύ.

ΜΥΚΟΝΟΟΟΟΟΟΣ!

Best of internet