Quantcast

Καθόλου κουλ δεν είναι η γεωγραφία για 6 Γάλλους οπαδούς, πήγαν Βουκουρέστι αντί για Βουδαπέστη

Τι Φλώρινα, τι Φλόριντα

THE NEWSROOM

23 Ιουνίου 2021

Tι Λωζάννη, τι Κοζάνη; Τι Φλώρινα, τι Φλόριντα; Να μερικά από τα ερωτήματα που βασανίζουν διαχρονικά τις σκέψεις μας, σχετικά με τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα σε ελληνικούς προορισμούς και σε αλλοδαπούς. Κι αν για εμάς αυτές οι διαφορές είναι απλά αναγραμματισμοί και σπαζοκεφαλιές για να χαμε να λέγαμε, για 6 Γάλλους οπαδούς φαίνεται πως έγινε το μεγαλύτερο γεωγραφικό τους blooper.

Βουδαπέστη… τι Βουκουρέστι για 6 οπαδούς της εθνικής Γαλλίας που αποφάσισαν να παρακολουθήσουν δια ζώσης τους αγώνες της ομάδας του στο Euro 2020. Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ρουμανική εφημερίδα «Jurnalul National» προσγειώθηκαν στο Βουκουρέστι, πρωτεύουσα της Ρουμανίας, ενώ ήθελαν να πάνε στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, όπου οι «τρικολόρ» αντιμετώπιζαν τους Μαγυάρους για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου.

Η παρέα των Γάλλων θα έπρεπε να έχει καταλάβει το λάθος όταν προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο και προσπάθησε να βρει το λεωφορείο που οδηγούσε στο κέντρο της… Βουδαπέστης, αλλά ήταν σε άλλη πόλη. Παρ’ όλα αυτά δεν πτοήθηκαν και μόλις είδαν την πορεία των Ουκρανών να πηγαίνουν προς το γήπεδο για το δικό τους ματς, με την Βόρεια Μακεδονία στο Εθνικό Στάδιο του Βουκουρεστίου, τους ακολούθησαν νομίζοντας ότι είναι… Ούγγροι, όπως παραδέχτηκε ένας εκ των Γάλλων μιλώντας σε ρουμάνικο Μέσο.

Τα καλά νέα για τους… αγεωγράφητους οπαδούς είναι ότι αν η ομάδα τους τερματίσει πρώτη στον όμιλό της, θα δώσει τον αγώνα για τη φάση «16» εκεί, οπότε θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν το «παρών» στο ματς της 28ης Ιουνίου και να μη ρισκάρουν να… χαθούν ξανά κάπου στην Ευρώπη.

Αλλά…αυτοί είστε!

Best of internet