Quantcast

Και τον δεύτερο χρόνο θα χαρεί ο Ψεύτης στην Μίλαν, τον αγόρασαν από τον Αστέρα οι Ροσονέρι

Σαν ψέμα η ποδοσφαιρική εξέλιξη του Φώτη Ψεύτη

THE NEWSROOM

22 Ιουνίου 2021

Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται λέει ο θυμόσοφος λαός. Κι αν αυτό ισχύει σε πολλές περιπτώσεις, με πιο πρόσφατη και επίκαιρη αυτή του πιλοτάκου στα Γλυκά Νερά, για την περίπτωση του Φώτη Ψεύτη, του τερματοφύλακα της Μίλαν, οι παροιμίες είναι απλά για να λέγονται και όχι για να παίρνονται στα σοβαρά.

Ο Ψεύτης στις 28 Αυγούστου του 2020 είχε μεταγραφεί με την μορφή δανεισμού στην Μίλαν, με τους Ροσονέρι να μένουν ικανοποιημένοι από την απόδοση του νεαρού τερματοφύλακα, να ενεργοποιούν την οψιόν αγοράς και τελικά να τον κάνουν δικό τους. Με λίγα λόγια ο Φώτης Ψεύτης θα χαρεί και τον δεύτερο χρόνο του στο Μιλάνο, καταρρίπτοντας παροιμίες και σοφίες.

Τη φετινή σεζόν, ο νεαρός γκολκίπερ πραγματοποίησε 9 συμμετοχές με την Κ18 του συλλόγου, καθώς και μία με την primavera, στην οποία αγωνίζεται ακόμα ένας Έλληνας, ο 19χρονος στόπερ, Νίκος Μιχελής. Μάλιστα, οι κιτρινομπλέ, εκτός από το ποσό που θα καρπωθούν μαζί με το ποσό του δανεισμού (περίπου μισό εκατ. ευρώ) θα διατηρήσουν και ένα 10% των δικαιωμάτων από μελλοντική μεταγραφή! Άλλο ένα σπουδαίο deal για τους Αρκάδες.

Λίγο αργότερα ακολούθησε η ανακοίνωση του συλλόγου:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την πώληση του Φώτη Ψεύτη στην Milan, η οποία ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή. Αισθανόμαστε περήφανοι για την εξέλιξη του Φώτη Ψεύτη, στον οποίο ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας.

Δήλωση του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Δημήτρη Μποροβήλου: “Ακόμη ένα παιδί του ΑΣΤΕΡΑ άνοιξε τα φτερά του για το υψηλότερο επίπεδο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Αισθανόμαστε διπλά υπερήφανοι. Αφενός για την εξέλιξη ενός παιδιού που μεγάλωσε στον σύλλογό μας και αφετέρου για τη συνεργασία με ένα από τα πιο σπουδαία club παγκοσμίως, όπως είναι η Milan.

Ευχόμαστε στον Φώτη καλή σταδιοδρομία, κάθε επιτυχία στην καριέρα του και ελπίζουμε ότι τα εφόδια του ΑΣΤΕΡΑ θα τον οδηγήσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

 Εμείς θα συνεχίσουμε με συνέπεια και μεγάλη ευθύνη να στηρίζουμε τη δουλειά στις Ακαδημίες μας και να δίνουμε προοπτική σπουδαίας καριέρας στα νεαρά παιδιά που μάς εμπιστεύονται“.

Best of internet