Quantcast

Ουαλιώτικο σουτζούκ λουκούμ κέρασαν οι κοκκινομάγουλοι τους γείτονες, λογικά πρόωρος αποκλεισμός

Μεγάλη μπάλα οι δράκοι σήμερα

THE NEWSROOM

16 Ιουνίου 2021

Τι κι αν πολλοί πίστευαν οτι οι γείτονες θα είναι η φετινή αποκάλυψη του EURO; Τι κι αν το ρόστερ των Τούρκων απαρτίζεται από πρωταθλητές Γαλλίας, Κυπελλούχους Αγγλίας και πολλά ανερχόμενα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου; Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Τουρκίας απογοητεύει και κινδυνεύει με πρόωρο αποκλεισμό από τα τελικά της μεγάλης Ευρωπαικής διοργάνωσης.

Αυτή την φορά, η Ουαλία, παίζοντας κατά διαστήματα υπέροχο ποδόσφαιρο, έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε τα ηνία του αγώνα από την αρχή και με πρωταγωνιστές τους Μπέιλ και Ράμσει, έφυγε με την νίκη από το στάδιο του Αζερμπαιτζάν με 2-0. Μάλιστα η νίκη αυτή θα μπορούσε να έρθει και με λιγότερο αγχωτικό τρόπο, αν ο Γκάρεθ Μπέιλ είχε ευστοχήσει στο πέναλτυ που κέρδισε ο ίδιος στο δεύτερο ημίχρονο και το έστειλε στα..πουλιά.

Με την τρέλα του Ράμσεϊ ,τη μπαλάρα του Μπέιλ και το κερασάκι στην τούρτα του Ρόμπερτς, οι Ουαλοί θυμίζουν την ομάδα του 2016. Οι «Δράκοι» επικράτησαν 2-0 της Τουρκίας στο… κόκκινο Μπακού, βρέθηκαν στους 4 βαθμούς και αγκάλιασαν την πρόκριση στους «16» του ΕURO. Το πάρτι των Τούρκων στις εξέδρες με καλεσμένο τον Ερντογάν… χάλασε, αφού πλέον η ομάδα του Γκιουνές είναι στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς βαθμό και μια ανάσα από τον αποκλεισμό.

Πλέον, τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική με την Ελβετία και την Τουρκία να δίνουν μάχη για την τρίτη θέση (αν χάσει σήμερα η Ελβετία από την Ιταλία) και την Ουαλία να ευελπιστεί πως οι Ιταλοί θα παρουσιαστούν χαλαροί και θα καταφέρουν να πάρουν έστω ενα Χ, για να περάσουν χωρίς άγχος ως δεύτεροι στην επόμενη φάση. Το Ηνωμένο Βασίλειο, ετοιμάζεται να ζήσει και πάλι μεγάλες στιγμές.

Αλλά…αυτοί είστε!

Best of internet