Quantcast

ΜΥΚΟΝΟΟΟΟΣ: Με Μάνταλο και Μπάρκα ξεκίνησε την προετοιμασία της η Εθνική Μυκόνου εν όψει των Πρ. Μουντιάλ

Στο νησί των ανέμων γεμίζουν τις μπαταρίες τους οι 2 ποδοσφαιριστές

THE NEWSROOM

27 Μαΐου 2021

Στο νησί των ανέμων και τον αγαπημένο προορισμό των Ελλήνων αθλητών, βρέθηκαν αυτές τις μέρες οι Πέτρος Μάνταλος και Βασίλης Μπάρκας. Οι δύο ποδοσφαιριστές μπορεί να μην αγωνίζονται πλέον στην ίδια ομάδα, αλλά το πέρασμα του δεύτερου από την ΑΕΚ και η πρωταθληματική σεζόν που κάναν μαζί, άφησαν πίσω τους καθώς φαίνεται μια ισχυρή φιλία.

Και αφού η σεζόν έφτασε στο τέλος της και για τους 2 αθλητές, μιας και τα εγχώρια πρωταθλήματα θα δώσουν την σκυτάλη τους στο EURO, Βασίλης Μπάρκας και Πέτρος Μάνταλος είπαν να απολαύσουν τον καλοκαιρινό ήλιο της Μυκόνου και με σύμμαχο τον καιρό, είπαν να ρίξουν και μια βουτίτσα στις παραλίες του νησιού. Έτσι κι αλλιώς η Εθνική Ελλάδος δεν θα αγωνιστεί στο EURO, οπότε όλα κομπλέ.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, εθεάθη μάλιστα από τον φακό του Μykonos Live TV να συνοδεύεται από μια εκλεκτή κυρία στο Beach Bar Restaurant Kuzina στον Όρνο, ενώ ο Βασίλης Μπάρκας έπαιζε με την κοτσίδα της δικής του συντρόφου, απολαμβάνοντας αμφότεροι στιγμές ξεγνοιασιάς στο νησί των ανέμων, προκειμένου να γεμίσουν και τις μπαταρίες του εν όψει της νέα σεζόν.

Θυμίζουμε οτί μετά το καλοκαίρι, ακολουθούν και οι πολύ κρίσιμοι αγώνες της Εθνικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ που θα πραγματοποιηθεί στο Κατάρ το 2022, οπότε είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα μέλη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, να κάνουν την προετοιμασία τους στο νησί που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές Ελλήνων αθλητών.

Σόρρυ, αυτοί είμαστε!

Best of internet