Quantcast

Δεν βρήκαν τα χρυσά του δόντια κι έτσι κλέψαν γυαλιά ηλίου οι διαρρήκτες στο σπίτι του Εμβιλά

Πληθαίνουν οι περιπτώσεις ληστειών σε βάρος παιχτών του Ολυμπιακού

THE NEWSROOM

25 Μαΐου 2021

Θύμα ληστείας έπεσε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γιαν Εμβιλά,  καθώς διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του Γάλλου μέσου , αρπάζοντας αντικείμενα μικρής αξίας και κατάφεραν να εξαφανιστούν. Μάλιστα όπως φημολογείται από κύκλους της αστυνομίας, το μόνο που κατάφεραν να αποσπάσουν από το σπίτι του ήταν 2 ζευγάρια γυαλιά ηλίου, που τα είχε σε εμφανές σημείο.

Οι διαρρήκτες κατάφεραν να εισβάλλουν στο σπίτι του στην Γλυφάδα, παραβιάζοντας το παράθυρο και αφού έκαναν άνω κάτω όλο το σπίτι ψάχνοντας για κοσμήματα και λεφτά (μπορεί και για χρυσά δόντια), εν τέλει οι τσάντες του γέμισαν μόνο με… εμπειρίες.

Οι δράστες εγκατέλειψαν γρήγορα το χώρο, καθώς χτύπησε ο συναγερμός και ειδοποιήθηκε στο κινητό του τηλέφωνο ο Γάλλος χαφ του Ολυμπιακού. Στον χώρο έσπευσαν οι αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες μετά την έρευνα που έκαναν, κάλεσαν τον Γάλλο ποδοσφαιριστή να επιστρέψει.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πέφτει θύμα διάρρηξης καθώς στο παρελθόν έχουν βρεθεί ξανά στο στόχαστρο ληστών οι Ραφίνια, Σισέ, Ελαμπντελαουλι, Νάτχο και άλλοι.

Περίεργα πράγματα!

 

Best of internet