Quantcast

Βασιλικό buzzer νίκης ο Λεμπρόν, μαγεία ο Κάρυ, σε ένα από τα πιο ΧΥΝ ματς της χρονιάς

Με τρίποντο αλά Κάρυ, ο Λεμπρόν έδωσε την νίκη στους Λέικερς

THE NEWSROOM

20 Μαΐου 2021

Είχαμε προειδοποιήσει. Αυτό το ματς είτε με ξυπνητήρι, είτε παίρνοντας το σερί, ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ. Κι όσοι ακούσατε εμάς ή ακόμα καλύτερα την λογική σας, θα έχετε να μνημονεύετε για καιρό αυτόν τον συγκλονιστικό αγώνα. Ένα ματς που κρίθηκε στο τέλος, ένα ματς που ήταν ντέρμπι καθ’όλη την διάρκεια του, ένα ματς που χάρισε συγκινήσεις, διακυμάνσεις στο σκορ και για κερασάκι στην τούρτα ένα θεότρελο μπάζερ μπίτερ από τον Βασιλιά Λεμπρόν.

Αυτό ήταν άλλωστε και το καλάθι που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα (103-100), 56 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και που σφράγισε την είσοδο στα πλει οφ για τους Λέικερς. Οι Λιμνάνθρωποι κατέκτησαν τελικά την 7η θέση και θα αντιμετωπίσουν σε σειρά αγώνων τους πανίσχυρους φέτος Φοίνιξ Σανς, με μειονέκτημα έδρας.

Όσο για τους συγκινητικούς Γουόριορς του καλύτερου παίχτη στον κόσμο αυτή την στιγμή, Στέφεν Κάρυ, θα έχουν ακόμη μια ευκαιρία για να διεκδικήσουν μια θέση στην 8άδα, αφού τα ξημερώματα της Παρασκευής θα αντιμετωπίσουν στην έδρα τους το Μέμφις. Αν καταφέρουν και νικήσουν, θα παίξουν με μειονέκτημα έδρας ως 8οι με τους Γιούτα Τζαζ.

Μέχρι ο Λεμπρόν να απασφαλίσει και να βάλει αυτό το παλαβό τρίποντο που θύμισε πιο πολύ Κάρυ παρά τον εαυτό του, οι Γουόριορς ήταν σχεδόν σε όλο το ματς μπροστά στο σκορ. Και πως να μην είναι, όταν αυτός ο παίχτης που λέγεται  Κάρυ έκανε πάλι τα δικά του και τα έσταζε από παντού; Με 37 πόντους και καλάθια αδιανόητης δυσκολίας, ο Στεφανάκος έκανε ένα ματς που φαινόταν τυπική διαδικασία για τους Λέικερς, να μοιάζει με ντέρμπι τελικών του ΝΒΑ.

Και εδώ που τα λέμε, με πρωταγωνιστές αυτούς τους δύο τεράστιους παίχτες, ακόμα κι ένα ματς που χαρίζει απλά μια θέση στα πλέι οφ, στα μάτια των απλών θεατών μοιάζει σαν έβδομο ματς σε σειρά τελικών. Το ρόστερ των Γουόριορς μπορεί να μην τρομάζει, ειδικά σε σύγκριση με αυτό των Λέικερς, αλλά με τον Κάρυ μπροστάρη επιθετικά και τον Ντρέιμοντ Γκριν σκυλί του πολέμου στην άμυνα, οι Γουόριορς μπορούν να κάνουν την ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα τους υποτιμήσει.

Μετά το τέλος του αγώνα μάλιστα, Λέμπρον Τζέιμς και Στέφεν Κάρυ, άφησαν για λίγο την αντιπαλότητα στην άκρη και χάρισαν ο ένας στον άλλον μια αγκαλιά παραδοχής και σεβασμού. Κι όλα αυτά, σε έναν αγώνα που χωρίς καμία υπερβολή, άφησε με κομμένη την ανάσα όσους τολμηρούς αψήφισαν το περασμένο της ώρας και συντονίστηκαν με COSMOTE TV και Βασίλαρο Σκουντή.

Τιτανομαχία!

Best of internet