Quantcast

THUG LIFE ΤΣΕΦΕΡΙΝ: «Σιγά την Γιουβεντίτσα της Serie B και την Μ.Γιουνάιτεντ, στο καλό»

O Tσέφεριν απασφάλισε και μίλησε για τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο Εuropean Super League

THE NEWSROOM

19 Απριλίου 2021

Το ποδόσφαιρο και γενικότερα η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα έχει κλωνιστεί από τις εξελίξεις που διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες. 12 ομάδες από Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία έχουν θέσει στέρεες βάσεις για να οικοδομήσουν μια κατηγορία ελίτ, οπού θα αγωνίζονται μεταξύ τους και θα απέχουν οριστικά από την ιστορική διοργάνωση του Champions League.

Aνάμεσα σε αυτές βρίσκονται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Γιουβέντους, που παρά τις αντιδράσεις των οπαδών τους για να μην συμμετάσχουν στο νεοσύστατο European Super League, φαίνεται πως οι διοικήσεις κλείνουν τα αυτιά τους και προχωρούν κανονικά βάσει της χορηγικής συμφωνίας που έχουν κάνει με την Jp Morgan.

O πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, μίλησε για τις ομάδες που αναμένεται να αγωνιστούν στη νέα Super League, λέγοντας πως η Γιουβέντους ήταν στη Β’ Εθνική και η Γιουνάιτεντ πριν τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν ξέρει καν, υποβαθμίζοντας με αυτό τον τρόπο την ιστορία τους και δείχνοντας σαφώς ενοχλημένος για την απόσχιση τους από το Τσου Λου.

Σε Thug Life θέσεις  του που θα συζητηθούν, ο μύστης Τσέφεριν δήλωσε πως οι μεγάλες ομάδες του σήμερα δεν είναι γενικά μεγάλες ομάδες και σίγα να ούμε τις διακρίσεις τους. «Αυτές οι ομάδες αποκαλούνται μεγάλες, όμως είναι γνωστό πως οι μεγάλες ομάδες του σήμερα δεν είναι γενικά μεγάλες ομάδες. Η Γιουβέντους ήταν στη Serie B (Β’ Εθνική Ιταλίας), ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ξέρω καν που βρισκόταν πριν τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Φυσικά θα υπάρξουν οι κυρώσεις που μπορούν να γίνουν μέσα στο πλαίσιο του νόμου» ήταν τα λόγια του Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Tι πετσόκομμα ήταν αυτό!

Best of internet