Quantcast

Η West Ham έβγαλε επίσημες Iron Maiden εμφανίσεις και τα βρακάκια μας βράχηκαν

West Ham ουίσκυ και Iron Maiden εμφανίσεις

THE NEWSROOM

16 Απριλίου 2021

Το ότι ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ μπασίστας των Iron Maiden, Steve Harris υποστηρίζει την λονδρέζικη ομάδα ήταν λίγο πολύ γνωστό σε όλους. Μάλιστα όχι μόνο εκφράζει δημόσια την αγάπη του για την West Ham σε κάθε ευκαιρία, αλλά η ίδια η ομάδα αφουγκραζόμενη το Hype που μπορεί να δημιουργηθεί μέσω των Iron Maiden, έχει προχωρήσει σε αρκετές εμπορικές συνεργασίες με το βρετανικό Heavy Metal συγκρότημα.

Πριν λίγο καιρό το επίσημο κανάλι των Iron Maiden στο Youtube, είχε ανεβάσει μια ΒΙΝΤΕΑΡΑ με την ασματάρα Die with your boots on, εκεί οπού μέλη της μπάντας παίζαν ποδόσφαιρο με φανέλες της West Ham ερασιτεχνικά και το βίντεο εμπλουτιζόταν με φωτογραφίες από συναυλίες τους, οπού ο κόσμος άπλωνε με περηφάνια λάβαρα και κασκόλ των ‘σφυριών’.

Δύο χρόνια μετά οι δύο πλευρές ήρθαν σε συνεργασία για μια επίσημη εκτός έδρας εμφάνιση που θα προκαλέσει πάταγο στο μεταλλοκοινό, αλλά και στους οπαδούς της West Ham που μπορεί να ακούν και Ed Sheeran. Γιατί είναι τόσο γαμηστερή και καλαίσθητη, που μπορεί να την φορέσει ο οποιοσδήποτε.

Ο λονδρέζικος σύλλογος ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει νέα, εκτός έδρας εμφάνιση αλλά και εξοπλισμό προπόνησης σε συνεργασία με το χέβι μέταλ συγκρότημα, με το πάντρεμα των δύο πλευρών να μην είναι, ασφαλώς, τυχαίο. H νέα σκούρα εμφάνιση κοστίζει 63 ευρώ και μπορείτε να τη βρείτε στο επίσημο site της ομάδας, ενώ στη σελίδα των Maiden θα βρείτε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες και προϊόντα. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ.

 

Αγοράστε της Ρεάλ και της Γιουβέντους εσείς!

Best of internet