Quantcast

EΠΑΛ στο Αγρίνιο δεν κάνει κατάληψη για στρογγυλές τυρόπιτες αλλά για την Παναιτωλικάρα

Προτεραιότητα η Παναιτωλικάρα, ποιος κόβιντ να πούμε

THE NEWSROOM

15 Απριλίου 2021

Η ευρηματικότητα για την αποφυγή μαθήματος και την ευκαιρία για παντιλίκια με τα GLX στον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου, φτάνει πάντα σε δυσθεώρητα ύψη και οι διαχρονικοί εμπνευστές των καταληψιών δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι από τους μαθητές και τα αλάνια των ΕΠΑΛ.

Δεδομένων των συνθηκών και αφού σήμερα τα λύκεια της χώρας άνοιξαν τις πόρτες τους με self tests για τους μαθητές, το φρόνιμο και αυτό που επιτάσσει η εποχή και η συνείδηση των παιδιών, είναι πως πρέπει να διεκδικήσουν καλύτερες συνθήκες υγιεινής και όχι να τους πετάξουν σαν γουρούνια στο σφαγείο. Έτσι κι έγινε. Πολλά λύκεια της επικράτειας τελούν υπό κατάληψη με αίτημα τους τις καλύτερες συνθήκες για την αποφυγή του Covid 19.

Στο Αγρίνιο όμως, εκεί οπού χτυπάει η καρδιά της Παναιτωλικάρας, τα σοβαρά θέματα δεν είναι οι πανδημίες και αυτές οι βλακείες να πούμε. Η πόλη  πενθεί, μαζί και το 1ο ΕΠΑΛ του Αγρινίου, για την αγωνιστική κατάσταση που έχει περιέλθει ο Παναιτωλικός, μιας και οι κιτρινομπλέ βρίσκονται μια ανάσα από τον υποβιβασμό τους στην SuperLeague 2.

Έτσι οι μαθητές του ΕΠΑΛ βροντοφώναξαν ‘Χωρίς Self Test μπορώ, χωρίς την Παναιτωλικάρα στην Super League όχι’ και αφού συνόδευσαν το λαικό άσμα με πανό διαμαρτυρίας, έβαλαν λουκέτο στο σχολείο τους. Από τις αρμόδιες αρχές επιβεβαιώνεται ότι το σχολείο τελεί υπό κατάληψη, αν και δεν υπάρχει ενημέρωση αναφορικά με τα ακριβή αιτήματα των μαθητών. Ολόκληρο πανό με υπογραφή και σαφείς αποδέκτες και ακόμα να καταλάβουν οι αρμόδιες αρχές. Αιντέ χάιντε.

Η πόλη καίγεται!

Best of internet