Quantcast

O Σαντιό Μανέ βάζει γκολ σήμερα στην Ρεάλ, το αφιερώνει στο ξαδερφάκι του την Υρώ Μανέ

Επίσης Νίκος Οικονομόπουλος-Σωσώ Παπαδήμα αδέρφια

THE NEWSROOM

14 Απριλίου 2021

Από την μέρα που ο Σαντιό Μανέ έφυγε από την Σαουθάμπτον και πήρε μεταγραφή στην Λίβερπουλ, η αγωνιστική του αξία αναγνωρίστηκε οικουμενικά, η αγοραστική του αξία επίσης έχει πιάσει νούμερα που ζαλίζουν και ο Σενεγαλέζος είναι πλέον ένας ποδοσφαιριστής σταρ που έχει παίξει σημαντικότατο ρόλο για τις επιτυχίες των Reds τόσο σε Αγγλία αλλά και σε Ευρώπη.

Μοιραία λόγω σταριλικιού και προβολής, ο μύστης της Λίβερπουλ αναγνωρίζεται ακόμα και από συγγενείς του καμιά 10αριά χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την προσωπική του πατρίδα. Όπως η ηθοποιός Υρώ Μανέ, που ενσάρκωσε τον εκνευριστικό ρόλο της Φλώρας στην σειρά ‘Εγκλήματα’ και αποκάλυψε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου τον βαθμό συγγένειας με τον ποδοσφαιριστή.

Η Υρώ Μανέ απάντησε με χιουμοριστικό τρόπο σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για τη σχέση που έχει με τον Σαντιό Μανέ τονίζοντας:

«Τον ξέρω, πως δεν τον ξέρω… Αφού μου στέλνανε φοβερά αστεία στα social media» είπε η ηθοποιός στο βραδινό talk show του ΑΝΤ1. «To επίθετο μου έρχεται η καταγωγή του από την Γαλλία. Μπορεί και ο ποδοσφαιριστής να είναι γαλλικής καταγωγής. Το επίθετο είναι από τις αποικίες. Έχει δύο περιπτώσεις. Η μία είναι πως είναι γαλλικό και η άλλη είναι, επειδή έχουμε καταγωγή από την Χίο, πως οι Γενουάτες είχαν το ιταλικό Μανέσι. Λένε, τώρα, ότι το έκοψε και υπήρχε μια σύντμηση του ονόματος και κατέληξε εκεί»

Αν ισχύουν τα λεγόμενά της, βάλε ένα γκολ και αφιέρωσε της το ρε παιχταρά!

Best of internet