Quantcast

Χατ τρικ παιδιών με ημερολογιακή ακρίβεια ολοκλήρωσε ο ψυχαναγκαστικός Γκριεζμάν

Τρία γενέθλια σε μία μέρα είναι μια win win κατάσταση

THE NEWSROOM

8 Απριλίου 2021

Ο Αντουάν Γκριεζμάν μπορεί να περνάει μια περίοδο αφλογιστίας στην Μπαρτσελόνα και τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις γενικότερα, μπορεί να μην έχει αποδόσει τα αναμενόμενα ειδικά από την στιγμή που αγοράστηκε από τους Μπλαουγκράνα με ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια Ευρώ, αλλά όσον αφορά τις εξωαγωνιστικές του επιδόσεις, ο Γάλλος επιθετικός έχει βάλει τα θεμέλια να γράψει ιστορία.

Κι αυτό γιατί ο ξανθός κοτσιδοφόρος μύστης, έχει καταφέρει το ακατόρθωτο. Να αποκτήσει τρία παιδιά, όχι τρίδυμα, ούτε δίδυμα, τρία παιδιά που έχουν γεννηθεί σε διαφορετική χρονολογία μεταξύ τους τελοσπάντων, αλλά την ίδια ακριβώς μέρα, την σημερινή. Που πάει να πει, οτι ο Γκριεζμάν στις 8 Αυγούστου κάθε χρόνο δεν πολυψήνεται να φορέσει προφυλακτικό με την σύντροφο του.

Το τρίτο παιδί της οικογένειας Γκριεζμάν γεννήθηκε σήμερα, καθώς η σύζυγος του Γάλλου ποδοσφαιριστή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, την  Πρόκειται για το τρίτο παιδί του επιθετικού της Μπαρτελόνα, ο οποίος πλέον έχει δύο κόρες και έναν γιο.

Η μεγάλη του κόρη, Μία γεννήθηκε στις 8/4/2016, ο γιος του, Αμάρο γεννήθηκε επίσης στις 8/4 αλλά το 2019, ενώ η Άλμπα ήρθε σήμερα στον κόσμο!

 

Αυτό είναι χατ τρικ!

Best of internet