Quantcast

Γηπεδικό Golden Shower έχει φάει ο Πέτρος Πολυχρονίδης σε αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ

Ο τροχός της ατυχίας έλαχε στον Πέτρο Πολυχρονίδη

THE NEWSROOM

22 Μαρτίου 2021

Δεν είναι ψέμα. Είναι ένα γηπεδικό έθιμο που μας εξιστορούν οι μπούμερ πατεράδες μας και λάμβανε χώρα σχεδόν σε κάθε γήπεδο της ελληνικής επικράτειας. Την δεκαετία του 80′-90′ ειδικότερα, όταν οι φιλοξενούμενοι οπαδοί κάθονταν στα πάνω διαζώματα και οι αντίπαλοι από κάτω, ένας συνηθισμένος τρόπος για να έρθουν σε επαφή ήταν η ούρηση, το golden shower ντε!

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, πριν αναλάβει με ιδιαίτερη επιτυχιά την εκπομπή του Tροχού της τύχης, υπήρξε μάχιμος ρεπόρτερ των Ελλάνιων γηπέδων. Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ‘Χιούστον το Λύσαμε’ εξιστόρησε με απόλυτη ειλικρίνεια και στωικότητα την δική του περιπέτεια, τονίζοντας την κουλτούρα του Χούλιγκαν που επικρατούσε εκείνη την εποχή και πόσο διαφέρει από την σημερινή.

Ο αθλητικός συντάκτης και επί 7 χρόνια παρουσιαστής του «Τροχού της τύχης» Πέτρος Πολυχρονίδης στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου και του Νικόλα Ράπτη, ρωτήθηκε για το πιο περίεργο περιστατικό που του έχει συμβεί σε γήπεδο. Και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα γέλια και το γλυκό νέκταρ της νοσταλγίας που επήλθε, μας ταξίδεψε νοερά σε άλλες εποχές.

Απαντώντας στο ερώτημα ξεκαθάρισε ότι…«οι ωραίες ατμόσφαιρες είναι από Β’ Εθνική και κάτω». Και μετά έριξε τον… κεραυνό!

«Υπάρχει γήπεδο στο οποίο φίλαθλος με έχει κατουρήσει. Είμαι στο Άρης-ΠΑΟΚ και ο Άρης είχε έναν Γάλλο προπονητή, τον Ρισάρ Ταρντί. ‘Εχω βάλει το ακουστικό μου και μιλάω με δασκάλα γαλλικών, γιατί δεν ήξερα γρι γαλλικά. Τον έχω βάλει μέσα στη φυσούνα και από έξω καίγεται, βράζει ο τόπος.

 Η φυσούνα όμως, έχει ένα μεγάλο άνοιγμα από πίσω που ήταν οι θεατές. Είναι πίσω ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ και βλέπει τον προπονητή του Άρη και φωνάζει: «Α ρε κουφάλα Ταρντί». Το προσπερνάμε και κρατάω το μικρόφωνο, με τον Γάλλο να είναι με το ακριβό του σακάκι, τα μαντιλάκια του κλπ. Εκείνη την στιγμή που κάνουμε την συνέντευξη, βλέπω από το κενό να βγαίνει η «πυροσβεστική μάνικα».

Είμαστε live στον αέρα, ο Ταρτνί τον κοιτάει και εκείνη την στιγμή μας κατουράει και πέφτει πάνω στο μικρόφωνο. Ο Ταρντί σηκώνεται και φεύγει και εγώ έχω μείνει ακίνητος. Αναγκάστηκα να πω ότι ο Ταρντί έφυγε γιατί βγαίνουν οι ομάδες, ενώ ήταν 45 λεπτά πριν αρχίσει ο αγώνας. Μετά πήγα σε ένα μαγαζί έξω από το Χαριλάου για να πλυθώ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σόρρυ, αυτός είναι!

Best of internet