Quantcast

O Χεζόνια παίζει μπάσκετ, η Μαλέσκου μας λέει οτι βάζει πολλά γκολ και εμείς αναρωτιόμαστε…

H Xεζονιάδα συνεχίζεται με αποκαλύψεις

THE NEWSROOM

19 Μαρτίου 2021

Ο Μάριο Χεζόνια ήρθε πριν από λίγο καιρό στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο Κροάτης σούπερ σταρ εντυπωσίασε  επί σειρά ετών στο NBA, αλλά πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη. Αυτό έγινε για μια ομάδα που ο ίδιος ο Χεζόνια δεν είχε κρύψει ότι υποστηρίζει από μικρός.

Ο Μάριο Χεζόνια ήρθε στον Παναθηναϊκό για να κάνει τη διαφορά. Άλλωστε είναι ένας παίκτης που ξεχωρίζει για την ποιότητά του εντός των γραμμών του γηπέδου. Βέβαια ο Κροάτης φαίνεται πως είναι έτοιμος να παίξει μεγάλη μπάλα και εκτός παρκέ.

Πριν καλά καλά προλάβει να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα, ο Μάριο Χεζόνια φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στην παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου. Γεγονός που αποδεικνύεται από την δραστηριότητα του στο instagram, τις μυριάδες καρδούλες στον λογαριασμό της και τα λουλούδια που φημολογείται πως στέλνει σε τακτική βάση στην Πρεβεζάνα παρουσιάστρια.

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε ως καλεσμένη σε διαδικτυακή εκπομπή στο Youtube και απάντησε σε φλέγοντα ερωτήματα σχετικά με τον Χεζόνια. Και λέμε φλέγοντα, διότι για πολλούς η παραμονή του Κροάτη σταρ στην Αθήνα και στον Παναθηναϊκό εξαρτάται εν πολλοίς από το αν θα πάρει σάρκα και οστά αυτό το ειδύλλιο που έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιο καιρό.

Η ξανθιά παρουσίαστρια μετά από αρκετές μέρες πολιορκίας των φίλων του τριφυλλιού,  επιτέλους πήρε θέση και απάντησε στα σενάρια. Βέβαια δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις σχετικά με το αν υπάρχει φωτιά, έπειτα από τον καπνό που είδαμε όλοι, αλλά το γεγονός πως δηλώσε οτι ο Κροάτης σταρ βάζει πολλά γκολ ένω στην πραγματικότητα παίζει μπάσκετ, είναι θέμα που κινεί υποψίες.

Από το 3.00 και μετά οι αναφορές στον Μάριο της καρδιάς μας!

Best of internet