Quantcast

Με ‘Δεν σου κάνω τον Άγιο, αχ αμάρτησα’ απάντησε ο Θέμης Αδαμαντίδης για την τζογοσύλληψη του

Ο τελευταίος των μεγάλων αντιστάρ του ελληνικού πενταγράμμου

THE NEWSROOM

13 Μαρτίου 2021

Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από την στιγμή που ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη από την αστυνομία για παράνομο τζόγο σε χαρτοπαικτική λέσχη στην Κυψέλη και ο γνωστός Έλληνας αοιδός, όφειλε να δώσει κάποιες αντρίκιες και σταράτες εξηγήσεις.

Ο  Θέμης Αδαμαντίδης μιλώντας  στο Secret  υποστήριξε πως ήταν μια συνάντηση φίλων, και όπως είπε «δεν καταλάβαμε πώς πέρασε ο χρόνος. Θυμηθήκαμε πώς ήταν να αισθανόμαστε ότι είμαστε ελεύθεροι και να βγαίνουμε τη στιγμή που επιθυμούμε, χωρίς δικαιολογητικά και SMS».

Απαντώντας στο αν χάλασε η ψυχολογία του από τη σύλληψή του λέει: «Γιατί να μου ρίξει την ψυχολογία; Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού. Ένας απλός άνθρωπος είμαι. Και στο φινάλε δικαίωμά μου δεν είναι; Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζουν; Πάω εκεί που θέλω εγώ. Ο κόσμος ίσως δεν έχει καταλάβει ότι έχουμε μπει σε μια εικονική ζωή και δεν μπορούμε να απολαύσουμε το περιβάλλον.»

Σχετικά με το αν θα κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, είπε ότι «θα το σκεφτώ. Δεν θα είμαι από τους πρώτους. Από τους τελευταίους ίσως».Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη και των υπόλοιπων 17 σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί ρύθμισης της αγοράς παιγνίων και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Βαρυσήμαντα λόγια από μια εκλαικευμένη φιλοσοφία που εκπροσωπεί ο τιτάνας της τέχνης, του πάθους και της ανθρώπινης αδυναμίας.

Σόρρυ, αυτός είναι!

 

Best of internet