Quantcast

Οπαδοί ΑΕΚ, ΟΣΦΠ και Πανιωνίου γίνονται ένα κατά της αστυνομικής βίας στην Νέα Σμύρνη

Η συσπείρωση των οπαδών είναι μια πολύ καλή αρχή

THE NEWSROOM

9 Μαρτίου 2021

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την στιγμή η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης και οι οπαδοί των Αθηναϊκών ομάδων αποφάσισαν να βάλουν στην άκρη τις όποιες διαφορές τους και να διαδηλώσουν μαζί και δυναμικά κατά της αστυνομικής βίας.

Το αρχικό κάλεσμα δόθηκε από τον σύνδεσμο των Panthers του Πανιωνίου με ανακοίνωση στα σόσιαλ μίντια, η οποία αναφέρει ενδεικτικά:

«Τώρα θα μιλήσουμε για το αύριο και πλέον δεν απευθυνόμαστε σε εσάς. Τώρα θα μιλήσουμε για το αύριο, της γειτονιάς μας, της πόλης μας, της χώρας με αυτούς που θέλουμε μαζί μας.

Με τους φίλους και γείτονες μας, με τους εργαζόμενους, τους απλούς ανθρώπους της πόλης μας. Σε αυτό το αύριο θα τους καλέσουμε  όλους μαζί μας, θα καλέσουμε και όσους νομίζατε ότι θα είναι απέναντι μας, τους άλλους οπαδούς.

Ας γίνει η αρχή για ένα καλύτερο αύριο εδώ στη Νέα Σμύρνη μας. Για ένα αύριο της δουλειάς, της ελευθερίας, του αθλητισμού χωρίς εσάς. Όλοι μαζί για το αύριο. Όλοι αύριο (σ.σ. σήμερα) στη Νέα Σμύρνη».

Η συσπείρωση των οπαδών με πρωτοβουλία των Πανθήρων, κινητοποίησε και τους οπαδούς της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, οπού με αναρτήσεις τους στα διαδίκτυο, κατέστησαν σαφές πως θα βρίσκονται κι εκείνη στην πρώτη γράμμη μαζί με τους υπόλοιπους οπαδούς στην Πλατεία και οτι μπροστά στην αστυνομική βία του κράτους, δεν υπάρχουν χρώματα.

Μένει τώρα αυτή η πρωτοβουλία να αποτελέσει και το εφαλτήριο για οριστική εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ των οπαδών και οι βεντέτες να είναι απλά μια κακή παρένθεση που ανήκει στο παρελθόν.

 

 

Best of internet