Quantcast

Μόλις 3 λεπτά χρειάστηκαν να μετρήσει δόντια νεοναζί στο ΜΜΑ από Σοβιετόψυχο μύστη

Καλό θα ήταν να κρατούσε και λίγο παραπάνω

THE NEWSROOM

1 Μαρτίου 2021

Φαίνεται πως δεν πηγαίνει στους Ναζί αλλά και στους νοσταλγούς του σκοτεινού αυτού μορφώματος η Ρωσία, καθώς μαχητής του ΜΜΑ γεμάτος με ναζιστικά σύμβολα, σβάστικες κτλ, έγινε έρμαιο στις ορέξεις του αντιπάλου του Alibeg Rasulov, όπως ο στρατός των Πάντσερ εκείνο τον κρύο χειμώνα στην Σοβιετική Ένωση.

Σε αγώνα που διαδραματίστηκε στην Ρωσία και πιο συγκεκριμένα στην ρωσική διοργάνωση του ‘Fight Nights Global’ την περασμένη Τρίτη, ο αθλητής του ΜΜΑ Mikhail Turkanov, αγωνίστηκε όντας γεμάτος ναζιστικά τατουάζ και με άλλα σύμβολα που προέρχονται από την περίοδο του Ναζισμού στην Γερμανία. Οι θεατές της κάρτας αγώνων σοκαρίστηκαν και ένιωσαν ιδιαίτερα ενοχλημένοι βλέποντας όλα αυτά τα τατουάζ στις οθόνες τους, παρόλα αυτά στο τέλος μάλλον ανταμείφθηκαν από την έκβαση του αγώνα και την ισοπέδωση του Mikhail.

 

 

Ο αρχιμύσταρος Alibeg Rasulov δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον προκλητικό αντίπαλο του και με ιδιαίτερη όρεξη από τον πρώτο γύρο μάλιστα, άφησε σέκο τον νεοναζί Μιχαήλ με αλλεπάλληλες γροθιές στο αυτί και στο πρόσωπο 3 λεπτά αφότου ξεκίνησε η αναμέτρηση τους. Η γροθιά του Alibeg σηκώθηκε στο τέλος του αγώνα και έτσι με το επίσημο νεύμα της νίκης από το χέρι του διαιτητή, πανηγύρισε μια πανεύκολη νίκη.

Αν υπάρχει κάτι που δεν μας άφησε εντελώς ευχαριστημένους με την λήξη του παιχνιδιού, είναι πως τα σούτια στον νεοναζί πυγμάχο διήρκησαν μόνο αυτά τα τρία λεπτά και όχι περισσότερο. Βέβαια, καλό είναι να τσακίζονται με συνοπτικές διαδικασίες τέτοια τυπάκια, αλλά γλέντα τον λίγο παραπάνω να χορτάσει το μάτι μας κι εμάς ρε Alibeg.

Μέχρι να λιώσει η σόλα!

Best of internet