Quantcast

Οπαδοί του ΠΑΟ ξεχαρμάνιασαν από τον εγκλεισμό, πήγαν βόλτα στο Αεροδρομίο και το κάναν Λεωφόρο

Με Μάριο Χεζόνια καταλύεται και το lockdown

THE NEWSROOM

25 Φεβρουαρίου 2021

Σκηνές ΠΑΣΟΚ έζησε ο Μάριο Χεζόνια στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στην Αθήνα, καθώς μόλις μαθεύτηκε η ώρα αφιξής του στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το τριφύλλι, εκατοντάδες φίλοι του Παναθηναϊκού έσπευσαν να τον καλωσορίσουν με συνθήματα, πανό, τούρτες κι οτι άλλο μπορεί να φανταστεί και να ονειρευτεί ενας παίκτης.

Οι εκδηλώσεις λατρείας για τον Κροάτη σούπερ σταρ, δεν άφησαν ασυγκίνητο ούτε τον ίδιο, ο οποίος συμμετείχε στο γλέντι υποδοχής, χτυπώντας το καπό του αυτοκινήτου που τον μετέφερε προς τα γραφεία της ΚΑΕ και δηλώνοντας πως στην ζωή του δεν έχει ξαναδεί καλύτερους και πιο τρελούς οπαδούς. Μάλιστα, αντιπροσωπεία των οπαδών τον καλωσόρισε και με μία τούρτα, αφού σήμερα είναι και τα γενέθλια του.

Ο Μάριο Χεζόνια αποδείχτηκε ικανός να καταλύσει ακόμη και το lockdown, με σχεδόν 1000 άτομα να τον περιμένουν έξω από το αεροδρόμιο και να τα δίνουν όλα όταν εμφανίστηκε. Οι περισσότεροι φυσικά φορούσαν μάσκα, αλλά αν κρίνουμε από τις εκδηλώσεις λατρείας προς τον Μάριο Χεζόνια, περισσότερο τις φόρεσαν για την δική του ασφάλεια παρά για την προσωπική τους.

Η μεταγραφή… αεροδρομίου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Μάριο Χεζόνια, βίωσε μία μεγαλοπρεπέστατη υποδοχή. Η αίθουσα αναμονής μπορεί να άδειασε, μετά από παρέμβαση της αστυνομίας, ωστόσο ο χώρος έξω από την αίθουσα, είχε περίπου 1000 άτομα που μετέτρεψαν τον χώρο σε… Θύρα 13 και Λεωφόρο!

Όλα σε θυμίζουν!

Best of internet