Quantcast

Σύνδεσμο ΠΑΟΚ ‘Αμπαλαέα Άπω Ανατολής’ κοντέυουν να ιδρύσουν οι συμπατριώτες του Σίντζι Καγκάβα

ΠΑΟΚ εκδρομές ναρκωτικά, έτσι μάθανε από παιδιά

THE NEWSROOM

19 Φεβρουαρίου 2021

Παροξυσμός επικρατεί στην Άπω Ανατολή και πιο συγκεκριμένα στην Ιαπωνία, με τους συμπατριώτες του Σίντζι Καγκάβα να έχουν κάνει την Οκινάουα, το Κιότο και το Τόκιο ασπρόμαυρα και ΠΑΟΚτσήδικα. Ο Καγκάβα που κάποτε είχε χτίσει τεράστιο όνομα στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα, πλέον αγωνίζεται με την φανέλα του ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη αναμένεται να έχει ραγδαία αύξηση στον τουρισμό από Ιαπωνία μεριά τα επόμενα χρόνια.

Η μεταγραφή του πρώην άσσου της Ντόρτμουντ στον ΠΑΟΚ, έχει προκαλέσει έναν μικρό χαμούλη στους συμπατριώτες του Σωτήρη Κοντιζά, με τους Ιάπωνες μύστες και λάτρεις του Σίντζι Καγκάβα, να κατακλύζουν καθημερινά τα social media με φωτογραφίες και βίντεο του ποδοσφαιριστή με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Ο Καγκάβα… δημιουργεί ΠΑΟΚτσάκια στην Ιαπωνία, με τον πολυνίκη αθλητή του μπάντμιντον, Κέντο Μομότα να εμφανίζεται πρόσφατα σε ένα βίντεο του με ζακέτα του Δικεφάλου!

Μάλιστα, πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει καταφέρει με τις επιδόσεις του να μπει στο ρεκόρ Γκίνες, ενώ στο κανάλι του στο YouTube είναι εγγεγραμμένοι περισσότεροι από 25 χιλιάδες χρήστες!

Ήρθαμε σκαστοί από την Άπω Ανατολή

 

Best of internet