Quantcast

Ένα υπέροχο γκραφίτι στο Μιλάνο απεικονίζει τις στραβοστομιές μεταξύ Λουκάκου-Ζλάταν

Μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς η σύγκρουση των δύο τανκ

THE NEWSROOM

15 Φεβρουαρίου 2021

Μίλαν και Ίντερ δίνουν μετά από πολλά χρόνια μία μεταξύ τους “μονομαχία” για τον τίτλο στη Serie A, έχοντας ως πρωταγωνιστές τον Zλάταν Ιμπραίμοβιτς και τον Ρουμελού Λουκάκου αντίστοιχα. Οι νερατζούρι στον αγώνα με την Λάτσιο χθες το βράδυ μάλιστα, ανέβηκαν για πρώτη φορά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας πρωταγωνιστή ποιον άλλον; Το τανκ που στα 27 του χρόνια αριθμεί 300 γκολ, τον μύσταρο Ρομέλου Λουκάκου.

Οι δύο σπουδαίοι στράικερ των Μίλαν και Ίντερ είχαν έρθει σε έντονη αντιπαράθεση όταν είχαν συναντηθεί για το Κύπελλο Ιταλίας, με τον Βέλγο να βγαίνει εκτός εαυτού και να φτάνει σε σημείο να εξαπολύσει χυδαίες ύβρεις προς τον Σουηδό αστέρα των «ροσονέρι», που με την σειρά του απάντησε στο υβρεολόγιο με στραβοστομιές και κουτελομαχίες.

Αυτή η αψιμαχία λοιπόν, έδωσε έμπνευση σε έναν καλλιτέχνη του δρόμου που έφτιαξε το γκράφιτι, το οποίο κοσμεί πλέον έναν τοίχο έξω από το γήπεδο το οποίο φυσικά χρησιμοποιούν και οι δύο ομάδες του Μιλάνου, με την τοιχογραφία να κλέβει τις εντυπώσεις.

Οι Ζλάταν και Ρομέλου Λουκάκου απεικονίζονται σε ένα πολύ ‘τρυφερό’ ενσταντανέ να κολλάνε μούρη με μούρη και να δίνουν άλλο χρώμα στο όπως και να το κάνουμε ‘πολιτισμένο’ και λίγο ταυτισμένο με την μόδα και τα λαμπερά φώτα Μιλάνο. Πάλι καλά που υπάρχει και το ποδόσφαιρο δηλαδή και το Μιλάνο χαρντοκοροποιείται κάπως.

Το λες και αριστούργημα!

Best of internet