Quantcast

Τσιτσιπάς σε Ίμπρα μόουντ: «Ρε φέρτε μου τον Τζόκοβιτς, αυτός ήταν έυκολος».

Όταν τα λέει αυτά όμως ο Ίμπρα, είναι καλός ε;

THE NEWSROOM

9 Φεβρουαρίου 2021

Ο αγαπημένος μας Στέφανος, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το Αυστραλιανό Όπεν που βρίσκεται σε εξέλιξη και στον πρώτο γύρο του Grand Slam, επικράτησε πολύ εύκολα του αντιπάλου του Ζιλ Σιμόν με 3-0 (6-1, 6-2, 6-1).

Ο Τσιτσιπάς ήταν παντού στο κεντρικό court, κυρίαρχος από τη βασική γραμμή και έβγαζε winners από κάθε γωνία της Rod Laver Arena. Χαρακτηριστικό της απόλυτης κυριαρχίας του Έλληνα άσου, το γεγονός ότι ο Σιμόν δεν έφτασε καν σε ευκαιρία για break ενώ ο 35χρονος τελείωσε το ματς με μόλις 6 winners έναντι 26 του Στέφανου.

Ήταν μια αριστουργηματική εμφάνιση από τον Έλληνα πρωταθλητή ο οποίος στο ξεκίνημα της χρονιάς, δείχνει έτοιμος και αποφασισμένος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Aμέσως μετά τον αγώνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε και πάλι το δικό του σόου και σε δηλώσεις του στη Rod Laver Arena, έδωσε αφορμές στους haters να ακονίσουν τα τσεκούρια του πολέμου. Κι αυτή την φορά όχι μόνο στους εγχώριους haters, αλλά και στους ομογενείς.

«Δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο εύκολο, έκανα ένα τέλειο παιχνίδι από τη μεριά μου», με τον κόσμο να τον επιφωνεί αφού νόμιζε ότι το είπε αλαζονικά και τον Στέφανο να «σώζει» την κατάσταση: «Νιώθω ότι τα έκανα ήδη μαντάρα».

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο παιχνίδι και προκάλεσε γέλια ενώ απείλησε πως θα αποχωρήσει: «Έπαιξα ένα καταπληκτικό παιχνίδι ματς από την αρχή ως το τέλος. Δεν ξέρω ποια ήταν η τακτική του. Aν θέλετε μπορώ να αποχωρήσω’

Ήταν το τελευταίο που περίμενα, να παίζω στη Rod Laver Arena και όλοι να γελάνε μαζί μου. Το επίπεδο μου είναι πολύ καλό, νιώθω πολύ τόσο με τα σερβίς μου, όσο και στις επιστροφές.

Φυσικά τα επιφωνήματα του κοινού ήταν στα πλαίσια του χαβαλέ και αμέσως μετά ακολούθησαν αποθεωτικές ιαχές, σε μία πόλη που το ελληνικό στοιχείο είναι πολύ έντονο.

 

Best of internet