Quantcast

6Κ πρόστιμο στον Μπαρτζώκα για την αποβολή του, μαντέψτε ποια θα πληρώσει τα σπασμένα

Ομπράντοβιτς και ουράνιες δυνάμεις σε αναμμένα κάρβουνα

THE NEWSROOM

2 Φεβρουαρίου 2021

Ακριβά θα πληρώσει ο αγαπημένος μας Mr. Bean την αποβολή του με δύο τεχνικές ποινές στο πρόσφατο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Η διοργανώτρια αρχή, τιμώρησε τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» με πρόστιμο  για το γεγονός ότι αποβλήθηκε, διαμαρτυρόμενος έντονα, αλλά και για τα όσα είπε στους διαιτητές.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων Γιώργος Μπαρτζώκας θα κληθεί να πληρώσει το ποσό των 6.000 ευρώ λόγω της αποβολής του με δύο τεχνικές ποινές στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα και σίγουρα κάποιοι στον ουρανό θα βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα αυτή την στιγμή.

Οι έντονες διαμαρτυρίες του τεχνικού των “ερυθρόλευκων” λίγο πριν το τέλος του αγώνα με τους Καταλανούς, για κάποια διαιτητικά λάθη, έφερε την αντίδραση της Euroleague, η οποία και κάνει λόγο για ασέβεια του Μπαρτζώκα προς τους διαιτητές της αναμέτρησης.  Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας κόουτς ,μετά το τέλος της αναμέτρησης επισήμανε ότι οι διαιτητές καθόρισαν το αποτέλεσμα.

Εκτός όμως από τις ουράνιες δυνάμεις που θα βρίσκονται σε αμήχανη θέση μιας και αναμένεται επίκληση στο όνομα τους από τον Μπαρτζώκα, υπάρχει κι άλλο, επίγειο πρόσωπο που θα πρέπει να αγχώνεται για το γεγονός οτι η Euroleague αρχίζει να επιβάλλει πρόστιμα ΚΑΙ σε προπονητές.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο μας Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που η αλήθεια είναι πως δεν φημίζεται και για τις πιο ψύχραιμες αντιδράσεις του σε διαιτητικές αποφάσεις. Ενδεικτικό αυτού του γεγονότος, είναι το προσωνύμιο που του έχει δωθεί από το ελληνικό κοινό, με το συμπαθές λαχανικό την μελιτζάνα, να αντιπροσωπεύει πλήρως τα προπονητικά rage που τρώει κατά την διάρκεια των αγώνων και τον κάνουν από πορτοκαλί, μωβ.

Ποιος είδε τον Ζέλικο και δεν τον φοβήθηκε..

 

Best of internet