Quantcast

Mε πράσινο polo μπλουζάκι στο Καραϊσκάκη, ο Αντρέας Λοβέρδος αναπολεί ερυθρόλευκες οπαδικές στιγμούλες

Η καρδιά του λέει Ολυμπιακός και η ψυχή του ΠΑΣΟΚ

THE NEWSROOM

1 Φεβρουαρίου 2021

Σαν το παλιό καλό κρασί ή σαν το παλιό ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο, ο Αντρέας Λοβέρδος τηρεί κατά γράμμα το lifestyle του μέσου λούμπεν ΠΑΣΟΚου. Τι κι αν έχει περάσει λοιπόν από υπουργικά έδρανα και από κοσμικές δεξιώσεις με χαβιάρια και νερά Φίτζι. Ο Πειραιωτόψυχος Αντρέας μας, εκτός από πολιτικός είναι και φανατικός υποστηρικτής του Ολυμπιακού, καθώς δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε οτι δεν έχανε ματς των «ερυθρόλευκων» στο Καραϊσκάκη.

Η αγάπη του Ανδρέα Λοβέρδου, βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, για το γήπεδο και την ομάδα του Ολυμπιακού, είναι γνωστή. Την Κυριακή οι ερυθρόλευκοι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αχμέντ Χασάν πέρασε νικηφόρα και από τη Ριζούπολη επικρατώντας 3-1 του Απόλλωνα Σμύρνης για την 20ή αγωνιστική της Super League. Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ δεν έκρυψε την μελαγχολία του που δεν μπορεί να πάει πλέον στο γήπεδο.

 

«Όταν έβαλε το τρίτο γκολ ο Χασάν με έπιασε μελαγχολία που η πανδημία μας έκοψε το γήπεδο. Φεβρουάριος, κλείνουμε ένα χρόνο μακριά από τα γήπεδα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Με αυτό το γνωμικό και την μελαγχολική μορφή του ίδιου να ρεμβάζει στο γήπεδο, ο βουλευτής του Κινάλ θύμισε Χρυσηίδα Δημουλίδου στα δυνατά της εξωτερικευμένα συναισθήματα. Κι όπως ο Αντρέας μας αναπολεί στιγμές γηπέδου με την ελπίδα να τις ξαναζήσει, έτσι και ο Ελληνικός λαός αναπολεί εποχές ΠΑΣΟΚ με την ελπίδα οτι ο πράσινος ήλιος θα ξαναανατείλει. Αν συμβούν και τα δύο ταυτόχρονα, τότε η χώρα μας ίσως ξαναβρεί την χαμένη αίγλη της.

Αντρέα Λοβέρδο σώσε μας!

 

Best of internet