Quantcast

Εντωμεταξύ το υπέρκομψο ελικόπτερο του Πρωθυπουργού θα προσγειωθεί στο γήπεδο των Τρικάλων, πριν από αγώνα της τοπικής ομάδας

Φραγμένο το διπλό του Λεβαδειακού από τις στοιχηματικές

THE NEWSROOM

27 Ιανουαρίου 2021

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον καθ’ ύλην υπουργό Ενέργειας Κώστα Σκρέκα θα φτάσει το πρωί του Σαββάτου στη Μεσοχώρα, προκειμένου να εκφράσει και μ’ αυτό το τρόπο τη βούληση της Κυβέρνησης για λειτουργία του στοιχειωμένου φράγματος. Ακολούθως αναμένεται να μιλήσει σε συνάντηση φορέων για την έναρξη των εργασιών στο βόρειο τμήμα του οδικού άξονα Κεντρικής Ελλάδος Ε-65. Η επίσκεψη στη Δυτική Θεσσαλία θα ολοκληρωθεί με επιθεώρηση των έργων αποκατάστασης των ζημιών από τον ΙΑΝΟ στην Καρδίτσα.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Η ανησυχία των Τρικαλινών φιλάθλων έγκειται στο γεγονός ότι το ελικόπτερο που θα μεταφέρει τον Πρωθυπουργό στην περιοχή θα προσγειωθεί λίγο μετά τις 11 το πρωί του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο όπου στις 2.45 της ίδιας μέρας είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι του ΑΟΤ με τον Λεβαδειακό για την 5η αγωνιστική της SL 2.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, φήμες θέλουν οι εγγραφές σε στοιχηματικές εταιρείες να παίρνουν φωτιά, ωστέ και με το μπόνους εγγραφής που σου προσφέρουν τα στοιχηματικά brands , να επενδυθεί ολόκληρο το ποσό στο διπλό του Λεβαδειακού. Επίσης φραγμένο θεωρείται έπειτα από την προσγείωση του ελικοπτέρου, το χόρτο του γηπέδου να μετατραπεί σε λίπασμα για τις ελιές.

Σε κάθε περίπτωση η τρικαλινή κοινωνία θα ζήσει για άλλη μια φορά ένδοξες στιγμές, αφού οι επισκέψεις του πρωθυπουργού στην περιοχή είναι τακτικές και η πόλη κινείται σε λαμπερούς ρυθμούς. Αν αναλογιστεί κάποιος οτι τα Τρίκαλα είναι και η πρώτη πολή με έξυπνο λεωφορείο χωρίς οδηγό, ευθύς αμέσως καταλαβαίνετε γιατί αποτελεί πόλος έλξης για υπέρκομψες και επιφανείς παρουσίες.

Το ελληνικό Άμστερνταμ..

Best of internet