Quantcast

Ο πρώην Παναθηναϊκός Παπασταθόπουλος που δέθηκε με την ΑΕΚ, έριξε επίσημα άγκυρα στο λιμάνι της καρδιάς του

Παναθηναϊκός με φιλοΑΕΚτζήδικα αισθήματα και παίχτης του Ολυμπιακού

THE NEWSROOM

25 Ιανουαρίου 2021

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Εν αναμονή της ανακοίνωσης από τους Πειραιώτες, κατατέθηκε ήδη το συμβόλαιο του Έλληνα στόπερ στην ΕΠΟ και πλέον μπορεί να λογίζεται ουσιαστικά ποδοσφαιριστής των ερυθρολεύκων. Θέμα χρόνου να ανακοινωθεί κι από την ΠΑΕ η απόκτησή του.

Θυμίζεται ότι ο Σωκράτης θα συνεχίσει για τα επόμενα 2,5 χρόνια την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραιτήτως ότι θα παραχωρηθεί άμεσα κάποιος από τους υπάρχοντες αμυντικούς.

Μια μεταγραφή που πέραν της ουσιαστικής ενίσχυσης και ποιοτικής αναβάθμισης που θα φέρει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αποτελεί και μια επικοινωνιακή νίκη των ερυθρολεύκων, μιας και όπως έγινε γνωστό από τα επίσημα χείλη της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Μεσσήνιος αμυντικός υπήρξε διακαής πόθος και της Ένωσης.

Μάλιστα η μη μεταγραφή του Παπασταθόπουλου στην ΑΕΚ, δεν άρεσε και πολύ στους οπαδούς της μοναχοκόρης, αφού οι οπαδοί της ανέτρεξαν σε παλαιότερες δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, που λίγο πολύ ισχυριζόταν πως αν γυρίσει στην Ελλάδα θα το κάνει μόνο για την ΑΕΚ.

Τελικά, ο πρώην οπαδός του Παναθηναϊκού που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ΑΕΚ, δέθηκε με τον κιτρινόμαυρο σύλλογο και αγαπήθηκε από τους οπαδούς της, κατέληξε στο λιμάνι της καρδιάς του και ο Τάκης Τσουκαλάς σίγουρα θα έχει κάτι να πει γι’αυτό.

Ναι καλησπέρα, Σωκράτης από Καλαμάτα, Παναθηναϊκός με φιλοΑΕΚτζήδικα αισθήματα και αμυντικός του Ολυμπιακού..

Best of internet