Quantcast

Κουτουλίδι στον κορωνοϊό που τόλμησε να τον προσβάλλει, ετοιμάζεται να ρίξει ο Ζιζού

Σιγά μην κωλώσει ο μεγάλος Ζινεντίν Ζιντάν

THE NEWSROOM

22 Ιανουαρίου 2021

Είναι επίσημο, κολλάνε και οι Θεοί. Ο μεγάλος Γαλλοαλγερίνος αρτίστας της μπάλας και τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως γνωστοποίησε και η ίδια η Ισπανική ομάδα, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και θα μείνει για αρκετό καιρό εκτός των πάγκων.

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνωστοποίησε πως ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι θετικός στον κορονοϊό, πράγμα ανησυχητικό αφού το θετικό αποτέλεσμα ήρθε μόλις δυο μέρες μετά από το παιχνίδι του Κυπέλλου με την Αλκογιάνο και υπήρξε επαφή με πολύ κόσμο!

Ο Ζιζού, εν μέσω απόλυτης αβεβαιότητας για τη θέση του στον πάγκο της Ρεάλ και αναστάτωσης με τον αποκλεισμό στο Super Cup αλλά και το Κύπελλο Ισπανίας, έμαθε πως πλέον πρέπει να παλέψει και με τον κορωνοϊό.

Φυσικά θα εξεταστούν ξανά όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ, ο Ζιντάν δεν θα βρίσκεται στον πάγκο στο προσεχές παιχνίδι με την Αλαβές. Και αυτό γιατί έχει αφήσει μια ανοιχτή εκκρεμότητα. Να πλακώσει στα κουτουλίδια αλά Ματεράτσι και τον τρισκατάρατο ιό. Είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρει και θα επιστρέψει ακμαίος και έλεγκαντ όπως πάντα στους πάγκους.

Ιστορικό πετσόκομμα Ζιντάν, ιστορική Ιταλία και Γκρόσο στα πέναλτυ.

Best of internet