Quantcast

«Mόνο μπρόκολο και ρύζι μπρο»: Το αμούστακο παιδάκι Φερνάντο Τόρρες ευελπιστεί να γίνει Hulk Hogan

Καινούριο κεφάλαιο στην καριέρα του πρώην συμπαίκτη του Θεμιστοκλή Νικολαΐδη.

THE NEWSROOM

20 Ιανουαρίου 2021

Ο Φερνάντο Τόρρες υπήρξε κατά γενική ομολογία ένας πρωτοκλασάτος επιθετικός. Τα επιτεύγματα του άπειρα, το ποδοσφαιρικό του στυλ απαράμιλλο, τα στατιστικά του γεμάτα γκολ και η φυσιογνωμία του αρεστή και λατρευτή όπου και να αγωνίστηκε. Τι ήταν όμως αυτό που έκανε τον Ισπανό επιθετικό να ΜΗΝ αποτελέσει persona non grata σε καμία ομάδα που έπαιξε;

Πέρα από το γεγονός πως ο Τόρες διατηρούσε ένα low profile και δεν έδωσε ποτέ αφορμές για να γίνει το μαύρο πρόβατο (παρότι αγωνίστηκε σε μισητές μεταξύ τους ομάδες), είχε και αυτό το guilty pleasure πρόσωπο που σπάνια το συναντάς στο ποδόσφαιρο. Πως είναι δηλαδή ο Αρέβαλο Ρίος; Το ακριβώς αντίθετο.

Αυτή λοιπόν η αγνή άμουση φατσούλα που μνημονεύεται ακόμα και σήμερα και δεν μισήθηκε από κανέναν, αποφάσισε να ‘ξεράσει’ τεστοστερόνη και να ανοίξει καινούριο κεφάλαιο στην καριέρα του. Το άλλοτε κακεχτικό παιδάκι που χαμογελούσε και φώτιζε τις ψυχές του ποδοσφαιρικού κοινού, έβαλε πλώρη για να γίνει ο νέος Ηulk Hogan.

O άλλοτε συμπαίκτης του Ντέμη Νικολαίδη, αφού κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στα 36 του χρόνια, φαίνεται τριπλάσιος από την εικόνα που είχε τον καιρό που… κλωτσούσε το τόπι και έχει «μεταμορφωθεί» σε «θηρίο»! Ο Τόρες συμφώνησε να γίνει πρεσβευτής διαδικτυακού καζίνο και στο βίντεο για την ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, η αλλαγή στον σωματότυπό του ήταν εμφανέστατη.

Έπειτα από την δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό του βετεράνου Ισπανού παιχταρά, το Twitter έπαθε την ψιλοπλακάρα του και η αλήθεια είναι πως η καινούρια εκδοχή του Φερνάντο δεν περάσε καθόλου απαρατήρητη.

Έτοιμος και για καριέρα στο πόκερ, θα πούμε εμείς.

Best of internet